Camping Waddeneilanden

Kampeerterrein Stortemelk is jouw bestemming voor een onvergetelijke kampeerervaring op het Waddeneiland Vlieland. Of je nu de voorkeur geeft aan traditioneel kamperen of liever verblijft in luxe bos- en duinhuisjes, bijna 1000 kampeerplekken bieden jou de perfecte vakantie op onze camping op de Waddeneilanden. De keuze is enorm. Lees snel verder!

Kamperen op onze camping op de Waddeneilanden

Waar wil je wakker worden? Op ons kampeerterrein bieden we bijna 1000 kampeerplekken, waardoor je de vrijheid hebt om jouw ideale plek te kiezen. Of je nu de voorkeur geeft aan een plek met of zonder stroom, ons terrein biedt diverse opties aan. Speciaal voor gezinnen zijn er aangewezen kampeerplaatsen, waar je kunt genieten van de rust en ruimte. Het unieke aan deze gezinsvriendelijke plekken is dat je kunt kamperen in de duinen, omgeven door de natuur, zee en duinen van Vlieland.

Voor jongeren hebben we speciale kampeerplaatsen direct naast Grandcafé en podium De Bolder. Deze levendige locatie zorgt voor een gezellige sfeer en biedt de perfecte gelegenheid om van jouw vakantie te genieten. Combineer de rust van de duinen en de zee met een feestavond in De Bolder op onze camping op de Waddeneilanden. 

Liever niet kamperen op de camping op Vlieland? Ga voor een unieke accommodatie!

De luxe bos- en duinhuisjes op onze camping op de Waddeneilanden, geschikt voor 4 tot 10 personen, combineren het comfort van thuis met de prachtige natuur van Vlieland. Onze bos- en duinhuisjes zijn uniek in zijn soort. Ben je benieuwd hoe onze bos- en duinhuisjes eruit zien?

Neem dan een kijkje op onze pagina vol met accommodaties

Voor grotere groepen of families hebben we ruime groepstenten beschikbaar, waarin je met maximaal 20 personen kunt verblijven. Wil je liever de gezelligheid onder één dak ervaren? Kies dan voor groepsverblijf de Nulck, geschikt voor maximaal 37 personen. Alle faciliteiten zijn aanwezig, zodat jij en je groep zich volledig kunnen onderdompelen in de gezellige sfeer van Vlieland.

Ontdek Vlieland tijdens een vakantie op onze camping op de Waddeneilanden

Vlieland, het kleinste bewoonde Waddeneiland, staat bekend om zijn rust, natuurlijke schoonheid en authentieke charme. Verken de uitgestrekte duinen, wandel langs de brede stranden, en ontdek de historische vuurtoren. Het pittoreske dorpje Oost-Vlieland nodigt uit om lokale lekkernijen te proeven op gezellige terrassen.

Een eiland vol activiteiten

Vlieland biedt een scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Of je nu van actieve bezigheden houdt of juist de voorkeur geeft aan ontspanning, er is altijd iets te doen. Op onze website kun je het volledige programma van Vlieland bekijken en je dagen vullen met avontuur. Bekijk het uitgebreide programma op onze

Boek nu jouw vakantie naar onze camping in de duinen

Kies voor een vakantie op onze caping op de Waddeneilanden en boek nu je verblijf bij Kampeerterrein Stortemelk op Vlieland. Of je nu met de tent komt, kiest voor een luxe huisje, of een groepsaccommodatie, wij heten je van harte welkom op ons uitgestrekte terrein in de duinen van Vlieland. Ontdek de schoonheid van Vlieland en geniet van een vakantie te midden van de natuur.