Eva Crutzen
Eva Crutzen
Eva Crutzen

ma 23 jul - 21.00 uur Grote Zaal theater

Eva Crutzen

Opslaan Als - cabaret

'“Ze is energiek, muzikaal en hilarisch. Ze heeft een volstrekt originele stijl. Haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn.”

Okee, Eva heeft het allemaal. Alles eigenlijk. Behalve rust dan. Of stilte. Of tijd. Hoe kun je de dingen nog verwerken als alles maar doorgaat? En waarom onthoudt je wel alle telefoonnummers die je ooit hebt gehad maar vergeet je de geur van iemand die er niet meer is?' (www.evacrutzen.nl) 

Dit is de derde voorstelling van Eva Crutzen op Stortemelk. Na Bankzitten - waarmee ze het Stortemelk-publiek wegblies - dachten we dat ze heel groot ging worden, na Spiritus wisten we het zeker en inmiddels kan niemand in Nederland meer om haar heen. De kaartjes gaan dus in de voorverkoop. Hou de site en posters in de gaten voor het tijdstip waarop.

Regie: Wimie Wilhelm

NRC * * * * *
Flitsende Eva Crutzen zet fantastisch stuntelige types neer. (…) Ze is een van de meest getalenteerde cabaretiers van haar generatie. 

Theaterkrant * * * *
Geslaagd voorbeeld van cabaret als persoonlijkheidskunst. Stevige songs, persoonlijke verhalen en komische types wisselen elkaar in hoog tempo af.

AD * * * * *
Onbeschaamde Eva Crutzen nestelt zich definitief in kopgroep Nederlands cabaret.

Eva Crutzen
Website Eva Crutzen
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey