Peter Beets & Izaline Calister
Peter Beets & Izaline Calister
Peter Beets & Izaline Calister

zo 23 aug - 22.00 uur Grote Zaal muziek

Peter Beets & Izaline Calister

Gershwin Celabration

Met dit programma eert wereld-jazzpianist Peter Beets George Gershwin. Hij laat daarin zien dat de muziek van deze Amerikaanse componist tachtig jaar na zijn dood nog steeds tijdloos en ijzersterk is. Peter Beets geeft er zijn eigen draai aan met spannende improvisaties en een geweldig energieke swing. Volgens hem is geen andere componist in staat zoveel culturen en muzikale stijlen samen te brengen en kunst en entertainment op zo’n natuurlijk manier met elkaar te vervlechten. Datzelfde kunnen wij ook over Peter zeggen, trouwens.

Wij zijn erg blij dat hij zijn ongelooflijke soleer- en begeleidingskunsten opnieuw bij ons voor het voetlicht brengt. Dit jaar met zangeres Izaline Calister - wiens stem beweegt tussen 'ingehouden verstilde emotie, rijke melancholische romantiek en onstuimige overvloed en blijdschap' - en als ritmesectie drummer Tim Hennekes en contrabassist Marius Beets.

Dit concert mag je niet missen. Punt.

Reserveren hiervoor doe je via www.recreatiestortemelk.nl. We zorgen voor een publieksopstelling met tafeltjes en stoelen.

Peter Beets & Izaline Calister
Website Peter Beets
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey