J'aime La Vlie
J'aime La Vlie
J'aime La Vlie

vr 05 jul t/m zo 07 jul Grote Zaal muziek, vlieland

J'aime La Vlie

Vlieland 'meets' Eurovisie

Ja hoor, ook de derde editie van het J’aime La Vlie-festival op Vlieland, waarbij eiland- en vakantiegevoel heerlijk samensmelten met de ware beleving van het Eurovisiesongfestival, is een feit. In het leven geroepen door enthousiaste songfestivalfans (OGAE NL), voormalig ESF-deelneemster Esther Hart (Nederland 2003) en kampeerterrein Stortemelk op Vlieland.

De voorbereidingen zijn in volle gang, maar als vaste onderdelen kunnen we alvast weer noemen: het Big Eurovision Concert op zaterdag in de Grote Zaal van de Bolder - met onder anderen Baccara(!) - en de Sing-A-Long op zondagmiddag in de historische Nicolaaskerk.

Tussen de concerten door gaan festivalgangers en artiesten sterren kijken, kampvuren maken, joggen langs de mooiste plekjes van Vlieland, yoga-en op het strand en nog veel meer Vlieland-gerelateerde activiteiten ondernemen.

Ga naar J'aime La Vlie voor meer informatie. Met je JLV-passe-partout kun je fraaie kortingen krijgen op een Stortemelk-huurtent, verschillende hotelkamers en op fietshuur (zie de site). En check ook Jaime La Vlie FB!

J'aime La Vlie
Website J'aime La Vlie
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey