Una Notte A Sanremo
Una Notte A Sanremo
Una Notte A Sanremo

vr 29 jun - 22.00 uur Grote Zaal muziek

Una Notte A Sanremo

Met Jalisse

J'aime La Vlie presenteert met trots het duo Jalisse - Alessandra Drusian en Fabio Ricci - dat in 1997 het Sanremo Music Festival won met Fiumi Di Parole (Rivier Van Woorden) en mocht daardoor Italië dat jaar vertegenwoordigen op het Songfestival. Daar bereikten ze een respectabele vierde positie. Bij dat prestigieuze Sanremo-festival lieten ze grote namen als Patty Pravo, Loredana Berté, Anna Oxa, Fausto Leali, Toto Cutugno en Al Bano achter zich. Tegenwoordig treedt het duo op met een programma vol klassiekers uit dat festival en zo doen ze tijdens J'Aime La Vlie ook Vlieland aan.

Jalisse is vanavond de hoofdact van onze Italiaanse avond in De Bolder op Stortemelk. Met J'aime La Vlie-passe-partout uiteraard vrij entree. Losse kaarten kosten € 10,00 en voor eilanders (op vertoon van bootpas) en kinderen is de toegang € 5,00.

En om de Italiaanse avond compleet te maken: er is voorafgaand aan dit concert een Italiaans buffet, ook in de Grote Zaal. Wil je hier ook bij zijn, check dan: J'aime La Vlie/Italiaans buffet.

Una Notte A Sanremo
Website Jalisse
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey