Zwembad

Foto: Flidunen

Zwembad

Gratis toegang voor alle onze gasten van kampeerterrein Stortemelk en onze vakantiehuisjes!

Als gast van het kampeerterrein kunt u ook dit jaar gratis gebruikmaken van zwembad Flidunen. De hiervoor bestemde voucher wordt éénmaal verstrekt tijdens uw verblijf, en alleen aan personen die zich op Stortemelk als gast hebben aangemeld. U kunt deze afhalen bij de receptie, liefst buiten de drukte op de receptie in verband met de aankomst- en vertrektijden van de boot. Waarvoor hartelijk dank!

Sportcentrum Flidunen, gelegen in het bos vlakbij kampeerterrein Stortemelk, beschikt over een 25 meter-wedstrijdbad, een 50 meter lange, overdekte glijbaan en een jetstream. Daarnaast is er een ondiep recreatiebad met turbo-douche en een aangrenzend babybad. Inmiddels is het sportcentrum uitgebreid met een fantastische fitnessruimte.

Tot 7 juli gelden deze openingstijden van Sportcentrum Flidunen. De openingstijden vanaf 7 juli volgen spoedig.

Speciale Flidunen-activiteiten in de zomer van 2018 voor iedereen

  • 'Bouwdorp', van dinsdag 31 juli tot en met donderdag 2 augustus, van 12:00 - 16:00 uur, waarbij jullie drie dagen lang met pellets en afvalhout een echt dorp bouwen.
    Entreeprijs: € 5,00 per dag, opgeven kan via info@sportcentrumflidunen.nl
  • de Morning Dance Workout door So You Think You Can Dance-choreograaf Pery Kruythoff (ja, van het bekende tv-programma), op woensdag 8 augustus, van 10:00 - 11:00 uur.
    Geef je vóór 1 augustus op via info@sportcentrumflidunen.nl. Deze mengeling van Zumba, Jazz en Moderne dans mag je niet missen!

Nachrichten

Programm

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey