Aanmelden verblijf seizoenplaatsen en tenthuizen

Aanmelden verblijf seizoenplaatsen en tenthuizen

Aan- en afmeldprocedure eigenaren seizoenplaatsen en tenthuizen en hun gasten

Geachte eigenaar van een seizoenplaatsen en/of tenthuis,

Om het aan- en afmelden voor u en uw gasten makkelijker te maken werken we met het volgende systeem:

 • Op de hoofdfactuur staat het borgbedrag voor het ronde tentlabel en het aanwezigheidslabel.
 • De eigenaar krijgt bij aankomst het ronde tentlabel en het aanwezigheidslabel mee. Hij of zij houdt beide labels, totdat de seizoenplaats en of het tenthuis afgebroken wordt. (De eigenaar blijft zelf verantwoordelijk voor het aanwezigheidslabel. Als dat label aan het eind van het seizoen kwijt is, krijgt de eigenaar de borg niet terug).
 • Wanneer de eigenaar er is, hangt die het aanwezigheidslabel bij het ronde label. Wanneer de eigenaar weg is, hangt die het label binnen of bergt het op.

Aan- en afmelden eigenaar seizoenplaats en/of tenthuis:

 • De eigenaar kan ons (liefst 48 uur*) voordat hij of zij komt een online melding (zie formulier op de site) sturen. Daarbij dienen alle velden te worden ingevuld.

Wij checken in naar aanleiding van de online melding . Wij checken de eigenaar ook uit op de aangegeven dag. Als deze verandert kan de eigenaar dit opnieuw online doorgeven of gewoon even melden bij de receptie.

 • Wij bevestigen deze boeking per mail aan de eigenaar.
 • De eigenaar hoeft dus de hele periode niet bij de balie te komen.

Aan- en afmelden gasten seizoenplaats en/of tenthuis:

 • Gasten van een seizoenplaats kan de eigenaar ook (liefst 48 uur*) voor aankomst aan ons doorgeven met een online melding.

De gasten moeten wel langs de receptie komen om een papieren label op te halen. Zij betalen hier geen borg voor en kunnen dus bij een aparte balie inchecken. (Wij kunnen vooruit de labels en informatie al klaar leggen voor deze mensen, zodat ook zij sneller kunnen inchecken.)

Wanneer de eigenaar zijn of haar gasten niet online aanmeldt, dan dienen deze gasten zich bij aankomst bij de receptie aan te melden. Zij betalen geen borg, omdat zij een papieren label krijgen.

 • De gasten kunnen gewoon uitchecken door het label af te geven of in de brievenbus te doen. Dat scheelt weer tijd.

De procedure van de bijzettent-label blijft zoals het was, deze wordt pas opgehaald als de tent opgebouwd wordt en dan wordt ook pas de borg daarvoor betaald.

Goed om te weten: de noodzaak om aan- en af te melden blijft, de regels hieromtrent blijven ook. Mocht het een keer voorkomen dat dit niet gebeurt, dan wordt er eerst contact gezocht met de eigenaar. Gebeurt het herhaaldelijk dan zullen administratiekosten in rekening worden gebracht. Ook kan het gevolgen hebben voor het verkrijgen van een seizoenplaats voor het volgende jaar.

*Als u korter dan 48 uur van tevoren de gegevens doorgeeft, kunnen wij niet garanderen dat wij e.e.a. hebben kunnen verwerken en kan het zijn dat uw gasten toch in de rij moeten staan.

Aanmelden eigenaar Aanmelden gast

News

Program

 • ANWB
 • Recron
 • Greenkey