Nieuwsoverzicht

do 17 okt

Vacature voor financieel medewerker (m/v)

Stichting Rekreatiebelangen Vlieland zoekt een enthousiaste financieel medewerker met talent voor cijfers

I.v.m. het vertrek van onze huidige financieel medewerkster zoekt Stichting Rekreatiebelangen Vlieland per 1 januari 2020 een nieuwe enthousiaste collega ter ondersteuning van de financieel administratieve bedrijfsvoering.
Deze medewerker zal ’s zomers meer ingezet worden dan in de winter (‘flexitimer contract’). In eerste instantie zal het gemiddeld aantal uren 32 uur per week zijn. Een uitbreiding van het aantal uren in de toekomst is niet uitgesloten. De locatie van de werkplek is Vlieland.

Opleidingsniveau en werkervaring:
Bedrijfsadministrateur MBO 4 (financieel administratief medewerker), liefst in het bezit van het Praktijkdiploma Boekhouden of een vergelijkbare opleiding.
Enkele jaren werkervaring heeft onze voorkeur. De medewerker werkt nauw samen met het hoofd financiën en moet daarnaast volledig zelfstandig kunnen werken binnen de organisatie.

Taakomschrijving financieel medewerker Stichting Rekreatiebelangen Vlieland:

 • Voert de financiële administratie en verricht boekhoudkundige handelingen met behulp van het boekhoudprogramma “CASH”;
 • registreert de geldstromen, controleert kasstaten, pintransacties en tussenrekeningen, controleert en verwerkt alle kasafdrachten en -gelden;
 • verricht ondersteunende werkzaamheden voor het hoofd financiën;
 • ondersteunt bij het voeren van de seizoenpersoneelsadministratie
 • assisteert de receptie bij het verwerken van online boekingen;
 • beantwoordt de telefoon en de mail, verwerkt de post en beheert het archief;
 • is het aanspreekpunt vanuit verschillende afdelingen voor administratieve vragen;
 • heeft ervaring met zowel Word en  Excel als Access.

Eigenschappen:
Onze financieel medewerker is een integere en resultaatgerichte collega, die sociaal vaardig is en gemakkelijk met mensen, en met name met jongeren, omgaat. Heeft oog voor detail. Gaat verantwoordelijk om met specifieke informatie. Heeft geen moeite met een flexibele inzet.

Tegenprestatie:
Voor deze functie kunt u rekenen op een prima honorering in aanloopschaal 6 – functieschaal 7 van de CAO Recreatie. Het personeel van Stichting Rekreatiebelangen Vlieland neemt deel in het ABP pensioenfonds.

Procedure:
Mail vóór 24 november 2019 uw sollicitatiebrief met cv naar sk@stortemelk.nl, t.a.v. Silvia Kruis (Hoofd financiën en personeelszaken van Stichting Rekreatiebelangen Vlieland), telefoonnummer: 0562-767223 (op di. en do.) of 06-52186421.

Stichting Rekreatiebelangen Vlieland exploiteert kampeerterrein Stortemelk en vakantiehuisjes op de Vlielandse Ankerplaats.

Vacature voor financieel medewerker (m/v)
 • ANWB
 • Recron
 • Greenkey