J'aime La Vlie
J'aime La Vlie
J'aime La Vlie

vr 10 sep t/m zo 12 sep Grote Zaal muziek, vlieland

J'aime La Vlie

Verplaatst van juni naar september

Misschien wel het leukste Eurovisie-feestje van het land.

We zijn nog steeds de laatste winnaar van het echte Eurovisiesongfestival met Duncan Laurence en zijn Arcade. Moesten we vorig jaar noodgedwongen verstek laten gaan en ook in juni 2021, nu ziet het ernaar uit dat die afterparty aan zee toch nog doorgaat: de vierde editie van het J’aime La Vlie-festival op Vlieland, waarbij eiland- en vakantiegevoel samensmelten met liefde voor Eurovisie. In het leven geroepen door enthousiaste songfestivalfans (OGAE NL), voormalig ESF-deelneemster Esther Hart (Nederland 2003) en kampeerterrein Stortemelk op Vlieland.

De line-up voor 2021 bestaat voorlopig uit Ryan O'Shaugnessy (IE 2018) en Esther Hart (NL 2003). De andere artiesten blijven nog even geheim. Een mooie selectie aan voormalige Songfestivaldeelnemers treedt op tijdens het Big Eurovision Concert op zaterdag en een van hen geeft een soloconcertje op een verrassingslocatie. Op zondagmiddag is er de Eruovisie-Sing-A-Long in de historische Nicolaaskerk uit 1647 en - oh ja - op vrijdag openen we met een buffet. Tussen de concerten kijken festivalgangers en artiesten sterren, doen ze een workshop meerstemmig zingen, yoga op het strand of - wie weet - gaan ze J'aime La Vlie-geren. Niets hoeft, alles kan.

Ga naar J'aime La Vlie voor meer informatie. Met je JLV-passe-partout kun je fraaie kortingen krijgen op een Stortemelk-huurtent, verschillende hotelkamers en op fietshuur (zie de site). En check ook Jaime La Vlie FB!

J'aime La Vlie

Foto: Jan-Willem Bullee

Website J'aime La Vlie
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey