Memphis Maniacs
Memphis Maniacs
Memphis Maniacs

do 15 aug - 22.00 uur Grote Zaal muziek

Memphis Maniacs

Live Mash-up Madness

Voor de 10de keer op Stortemelk, deze 'Meesters van de Mashup'. Een jubileumspektakel van muzikaal en visueel vuurwerk, waarbij geen combinatie te gek is en helemaal van deze tijd: met recente hits en artiesten als Lean On van Major Lazer gemasht met Faith No More en Justin Timberlake, In the Name of Love van Martin Garrix met de Rolling Stones en Alice Deejay, Can't Hold Us van Macklemore en Hotline Bling van Drake met The Police en Michael Jackson. En dat is maar een klein gedeelte van de festivalshow van de Memphis Maniacs, die natuurlijk wordt aangevuld met een paar klassiekertjes om rellen te voorkomen en het publiek in volledige extase achter te laten. Wij verwachten een zaal vol maniacs, die deze verjaardag niet kan missen.

'De beste festivalband van Nederland' - Leon Verdonschot
'Een volvette over the top presentatie, strak en overtuigend uitgevoerde live mashups van dansvloervullers, alsof de Alpha [Lowlands] dj's samen met 2manydjs hun platenspelers hebben weggedaan en het voortaan live brengen. Zeer feestelijk en vermakelijk' - LiveXS
'Kun je binnen drie minuten fan van een band worden? Ja, dat kan. Memphis Maniacs live. Meest vernieuwende podiumact die ik in jaren heb gezien. Entertainment in het kwadraat. En retestrak'. - Raymond van de Klundert (KLUUN)

Memphis Maniacs

Foto: Ivo de Kok

Website Memphis Maniacs
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey