Big Eurovision Concert
Big Eurovision Concert
Big Eurovision Concert

za 06 jul - 20.00 uur Grote Zaal muziek

Big Eurovision Concert

Met onder anderen Baccara!

Het grote songfestivalgetinte feest in de Grote Zaal van De Bolder op Stortemelk, met zes voormalige deelnemers aan het internationale Eurovisiesongfestival. Voor liefhebbers en die-hard-fans. Deze derde editie zijn dat: Baccara (heus!) - (LUX 1978), Lindsay Dracass (UK 2001), Ari Ólafson (ISL 2018), Axel Hirsoux (BE 2014) en Esther Hart (NL 2003).

Ze brengen - naast hun eigen ESF-nummer - minder en maar ook overbekend songfestivalrepertoire, dus er valt heerlijk mee te zingen en te dansen. En het unieke aan dit eurovisieconcert is de live band, die de artiesten begeleidt: de J'Aime La Vlie Huisband, bestaande uit dames en heren die werken met grote namen uit de Nederlandse showbizz.

Check de J'aime La Vie-website voor alle info over tijden, locaties, andere programma-onderdelen en meer. Voor degenen die van elke minuut 'JLV' willen genieten, is er op zaterdag een afterparty in de locale discotheek De Stoep (in de Vlielandse Dorpsstraat), waar DJ Louis alles van het ESF gaat draaien. De laatste nieuwtjes vind je ook op Jaime La Vlie FB.

Deze J'aime La Vlie-editie wordt na de fantastische winst van Duncan Laurence met 'Arcade' één grote eurovisie-afterparty! Kom ook mee nagenieten dus!

Big Eurovision Concert
Website J'aime La Vlie
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey