Theater Gnaffel voor 6+
Theater Gnaffel voor 6+
Theater Gnaffel voor 6+

ma 22 jul - 11.30 uur Grote Zaal kinderen, theater

Theater Gnaffel voor 6+

Met 'Het Bos Draaft Doorrrr!' - muzikale jeugdtheatervoorstelling

Presentator Twan nodigt in zijn populaire talkshow Het Bos Draaft Door elke dag een aantal prominente dieren uit. Samen zoeken ze naar oplossingen voor hedendaagse problemen. Wij mensen, zoals jij en ik, weten niet meer zo goed hoe het moet. We rennen als een kip zonder kop alle kanten op. Maar welke kant moeten we echt op? Hoe gaan we met elkaar om? Wie weet de weg? Wat kunnen wij mensen leren van het volgzame gedrag van Wolf het schaap?

Deze gevarieerde muzikale voorstelling begint in de studio, maar al snel komen we terecht in het hoofd van Twan en zien we hoe complex de mens eigenlijk in elkaar zit. Vlijmscherpe grappen maken vliegensvlug plaats voor poëzie, beeldende pareltjes uit het wonderlijke dierenrijk en een rijk dat je niet vaak ziet: de fantasie. Herkenbare en lastige vraagstukken worden aangepakt, zoals ‘hoe creëer je geluk, voor jezelf en voor anderen?’ Maar ook ‘gaat een kat na zijn zesde leven nog steeds zo nonchalant om met het verkeer?’ Kom erachter hoe fantasie de oplossing is voor je problemen en dilemma’s. Geef een tweet, en een groot tjilp-applaus voor presentator Twan en zijn spraakmakende gasten. Schaterlach en slik een traantje weg  bij Het bos draaft doorrrrrr! Aan tafel!

Voor iedereen vanaf 6 jaar. En zéééker leuk ook voor volwassenen.

Tekst en idee: Mark Haayema, regie: Joep Onderdelinden, spel: Mark Haayema, Joep Onderdelinden, Aniek Stokkers, dramaturgie en coach poppenspel: Elout Hol, muziek: Marnix Dorrestein en vormgeving: Marlies Schot.

Theater Gnaffel voor 6+
Website Gnaffel
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey