Onze baliemedewerkers geven je graag en te allen tijde informatie over het reilen en zeilen op Stortemelk.

 • Openingstijden
  De actuele tijden vind je op de pagina Openingstijden. Ze worden ook altijd duidelijk aangegeven op de ramen van de receptie en in alle toiletgebouwen.

 • Aan- en afmelden kampeerders
  Gasten voor een kampeerplaats dienen zich bij aankomst en vertrek te melden bij de receptie (vanwege de beperkte receptieruimte graag één persoon per boeking tegelijk).

 • Aan- en afmelden huurtentgasten
  Gasten die een tent huren - zowel via Stortemelk als via een particulier - hoeven zich niet bij de receptie te melden, maar dienen wél in het bezit te zijn van een bevestiging. Heb je die bevesiging niét meegenomen, dan dien je je eveneens bij aankomst te melden bij de receptie.

 • Was- en droogmunten
  Muntjes voor de wasmachines en -drogers zijn zowel bij ons als bij de Stortemelk Vakantie-Super te verkrijgen.

 • Bagagelabels
  Bagagelabels voor de terugreis vind je in het speciaal daarvoor bestemde labelkastje rechts van de receptie en bij de Vakantie-Super.

 • Post of pakket
  Rond 16:00 uur 's middags is de post gesorteerd en kun je de aan jou gestuurde krant, brief of kaart vinden in de postkast.
  Je postpakket ligt in de zilveren postbox rechts van het centrumgebouw (geopend van 9:00-17:00 uur).
  Onder Postpakketten staat alle informatie over het wel en niet accepteren van pakketten door Stortemelk voor derden.

 • Opladen
  Elektrische apparaten kun je voor €1,50 per apparaat per keer bij ons laten opladen. Je brengt en haalt die tijdens openingstijden van de receptie.
  Het opladen in toiletgebouwen mag eigenlijk niet en raden wij ook af in verband met eventuele diefstal van je spullen. In de Kleine Zaal van De Bolder is een aantal oplaadpunten waar je een batterij of mobiel kunt opladen. Deze zijn onbewaakt en het gebruikmaken hiervan is voor eigen risico.