Stortemelk heeft een uitgebreid recreatief programma voor jong én ouder.

Faciliteiten Sport en spel
 • Sport en spel
  Van strandkastelen bouwen tot kinderknutseluur, van vlaggenroof in de Vlielandse natuur tot beachvolleybal of zondagochtend-jeugdvoetbaltoernooi: het wordt allemaal georganiseerd door het recreatieteam van kampeerterrein Stortemelk.

 • Sportkooi & sportveld
  Met de omheinde sportkooi vlakbij De Bolder, waar iedereen onder meer kan voet- en basketballen, en het grote sportveld aan de Kampweg (op nog geen vijf minuten wandelen van Stortemelk) zijn er twee topsportlocaties binnen handbereik.

 • Stortemelk-recreatiekrantje
  Gedurende het hoogseizoen staan alle activiteiten vermeld in het Programma en in het wekelijkse recreatiekrantje, dat af te halen is bij onze receptie en bij het VVV-kantoor. 

 • Stortemelk Halve Marathon & Ministortelon
  Het sportieve hoogtepunt van elke Vlieland-zomer, met een halve marathon, een 10 en 5,5 km door duin en bos, en voor de kinderen tot en met 12 jaar - in twee leeftijdscategoriën - een 2 km lange hardloopwedstrijd op Stortemelk.

 • Of wil je leren golfsurfen?
  Ook dat kan: bij Stortemelk Surfkamp Surfana. Slecht één duintje over met je plank en daar ga je!

 • Sport op Vlieland
  Verder valt er op het eiland nog zo veel meer te bewegen. Denk aan paardrijden bij Stal Edda of Manege de Seeruyter, fitness in Sportcentrum Flidunen, tennissen - ook voor de wat oudere tennissers! - bij Tennis Club Vlieland, kitesurfen en flink wat andere outdoor-activiteiten bij Vlieland Outdoor Center of bij Paal 50.