Onze ruime en goed uitgeruste supermarkt voor alle zomerboodschappen.

Faciliteiten Vakantie-Super
 • Vers brood en kampeerartikelen
  Behalve voor vers brood en andere dagelijkse benodigdheden kun je hier terecht voor houten haringen, gasflessen en koelelementen. En er is vanzelfsprekend een breed aanbod aan strandartikelen. Check hier de altijd actuele openingstijden.

 • Vragen en informatie
  Bedrijfsleiders Robert Algra (06-28227653) en Dick Spreeuwers (06-51032701) staan altijd klaar om je te helpen. Check ook regelmatig de Stortemelk Vakantie-Super-Facebook-pagina in verband met aanbiedingen.

 • Ophalen van gasflessen
  Via een mail naar winkel@stortemelk.nl laat je ons weten wanneer je jouw gasfles uit de opslag wilt laten halen. Dan staat die op de gewenste dag voor je klaar.

 • 'Hebbedingen' van Stortemelk
  Wie wil nu niet zo'n leuke Stortemelk-jubileumhanddoek (60 jaar Stortemelk) hebben, of het tijdloos leuke Stortemelk Kleur- en Doeboek met of zonder kleurpotloden, of de linnen retro-Stortemelk-tasjes (met opdruk in verschillende kleuren) en die handige Vakantie-Super-boodschappentas?

 • Werken in onze Vakantie-Super?
  We zijn altijd zoek naar personeel: van kassamedewerkers tot vakkenvullers. Iets voor jou? Ga dan snel naar Vacatures- Supermarkt, lees daar alle info over verblijf en salaris en vul het online sollicitatieformulier in.