Groepsaccommodatie Vlieland

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie op Vlieland? Zoek niet verder! Bij Kampeerterrein Stortemelk zijn de mogelijkheden eindeloos om met een grote groep langs te komen. Kom je met jouw familie, vrienden of met het sportteam? Dan zit je goed bij ons op Vlieland. Lees snel verder en kom alles te weten over onze accommodaties speciaal voor groepen.

Groepsaccommodatie op Vlieland- De Nulck

De Nulck is een ontzettend fraaie groepsaccommodatie op Vlieland. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maar liefst 37 (!) personen en heeft onder andere 12 slaapkamers. De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien zodat jullie een geweldige tijd hebben op Vlieland.

Zo heeft elke kamer een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Verder is er genoeg ruimte om met elkaar te ontbijten en om te lunchen en is er beneden in de keuken een fijne plek om te koken. Uiteraard is de hele accommodatie voorzien van uitstekende wifi. Als gast van onze groepsaccommodatie op Vlieland krijgen jullie ook nog gratis toegang tot Zwembad Flidunen. Zo staat het eerste uitje tijdens jullie verblijf natuurlijk al vast!

of ga voor een groepstent op de Waddeneilanden

Bij de Bolder-duinovergang op kampeerterrein Stortemelk, gelegen in een uitgestrekte duinpan langs de Noordzeeduinen, bevinden zich zes Back To Basic-tenthuizen. Elke tent heeft 10 stapelbedden voor een groep van 20 personen, en er zijn twee compleet uitgeruste kooktenten beschikbaar. Verder zijn er op het terrein ruime picknicktafels te vinden.

Bij deze groepsaccommodatie op Vlieland vind je onder andere de volgende faciliteiten:

  • Hoofdkussens. Beddengoed dien je zelf mee te nemen of bestel deze.
  • Licht en stroom
  • Buitendouche op het groepsterrein
  • Wifi

Genoeg te doen vanaf jouw groepsaccommodatie op Vlieland

Op Vlieland zijn er tal van activiteiten te ondernemen voor groepen. Van het verkennen van de prachtige duinen en bossen tot het genieten van de prachtige stranden en de Noordzee. Groepen kunnen samen fietsen huren en het eiland op eigen tempo ontdekken, of georganiseerde excursies maken naar bijzondere plekken zoals de Vliehors en het strand aan de westkant van het eiland. Daarnaast biedt Vlieland diverse mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten, zoals strandspellen, kanoën of een bezoek aan de vuurtoren.

Voor degenen die van cultuur houden, zijn er interessante musea en historische bezienswaardigheden te bezichtigen zoals Tromp's Huys. Dit is het oudste huis op Vlieland! En na een dag vol activiteiten kunnen groepen samen genieten van heerlijke maaltijden in de gezellige restaurants en cafés die het eiland te bieden heeft. De mogelijkheden vanaf jouw groepsaccommodatie op Vlieland zijn eindeloos. Neem contact op en kom gezellig met jouw groep langs bij Kampeerterrein Stortemelk op Vlieland!