Van aankomst

tot zwemmen

Aankomst

Bagagevervoer

 • Van Harlingen naar kampeerterrein Stortemelk 
  Voorbij de kaartcontrole in Harlingen leg je de bagage op onze Stortemelk-bagagekarren (met rood zeil). Deze worden na aankomst op Vlieland rechtstreeks en gratis door onze vervoerders naar het kampeerterrein gebracht en daar rondgereden. Wanneer je je bagage van de kar wilt pakken, hou je de vervoerder aan.
  (Heb je de bagagevervoerders gemist, dan vind je je bagage terug tegenover de loods bij de hoofdingang van Stortemelk.)

 • Van Stortemelk naar Harlingen
  Voor de retourreis dient alle door ons te vervoeren bagage voorzien te zijn van bagagelabels (op te halen uit het kastje rechts van de receptie). Op deze labels staat vermeld hoe laat de bagage langs het pad moet staan. Rood is voor de veerdienst van 11:50 uur, bruin voor de veerdienst van 16:50 uur en groen voor de sneldienst rechtstreeks naar Harlingen (let op: er is géén bagagevervoer voor sneldiensten die van, naar of via Terschelling gaan).
  Een vriendelijk doch dringend verzoek: neem alsjeblieft niet meer labels mee dan benodigd voor jouw bagage. Dit zijn prijzige attributen voor Stortemelk.

 • Bagage naar en van onze Bos- en Duinhuisjes
  In Harlingen deponeer je je bagage op een Doeksen-bagagekar (met blauw zeil). Op Vlieland haal je die van de kar en geef je die gratis mee aan Bagagevervoer Vlieland (06-10902993). Deze bagagevervoerder neemt jouw koffers ook weer terug naar de veerterminal (zie de informatiemap in je huisje).

 • Bagage van groepen
  Koffers voor Back To Basic-groepstenten en groepsaccommodatie De Nulck kunnen niet met onze Stortemelk-bagagekarren vervoerd worden: daarvoor neem je contact op met Rogier Rispens van Bagagevervoer Vlieland (06-10902993).

GOED OM TE WETEN
 • Label al je bagage
  Onze vervoerders nemen geen niet-gelabelde koffers mee.

 • Bagagetelefoon van Stortemelk
  06-57010622

 • Objecten die wij niet vervoeren
  Porta Potti's, gasflessen, (kite)surfplanken of objecten van dergelijke grootte, niet-ingeklapte bolderwagens en fietsen. Mocht een van deze zaken onverhoopt toch op een Stortemelk-kar liggen, dan plaatsen wij deze naast de Doeksen-terminal.

 • Grotere en kleinere bagagekarren op Stortemelk
  Om zelf kampeerspullen te kunnen vervoeren over het terrein staan bij de grote loods grotere en kleinere bagagekarren. Als eigendom van Stortemelk dienen die op het kampeerterrein te blijven en na gebruik teruggezet te worden, waarvoor dank!

 • Eigen risico
  Bagagevervoer is te allen tijde voor eigen risico van onze gasten.

Boot

 • Van Harlingen naar Vlieland en terug
  Je reist met een veerboot, sneldienst of Wadden-taxi van Rederij Doeksen of met een watertaxi van andere firma's naar Vlieland. Op de site van Rederij Doeksen vind je alles over reserveren, boeken, prijzen en tijden. Bij de Doeksen-terminal in Harlingen staan Stortemelk-bagagekarren klaar voor spullen van onze kampeerders huurtentgasten, en Doeksen-karren voor onze Bos- en Duinhuisgasten. (Zie ook Bagagevervoer).

 • Bootticket tijdig wijzigen
  Het bootticket Harlingen-Vlieland - of vice versa - is strikt gebonden aan de daarop vermelde data en tijden (na het verstrijken daarvan is je ticket niet meer geldig). Wil je later heen- of terugreizen, dan moet je je ticket - via de Doeksen-website of bij de terminals in Harlingen of op Vlieland - omboeken naar een latere datum, anders is het verlopen. Lees hier alles over wijzigen en annuleren.

 • Koop je ticket in het hoogseizoen online
  In het hoogseizoen is het raadzaam online een bootkaartje te boeken: dit voorkomt lange wachttijden bij de kassa én je kunt meteen doorlopen naar de kaartcontrole.

Bus

 • Arriva-busdienst
  Op Vlieland rijdt een (elektrische) Arriva-bus heen en weer tussen de veerterminal en het Posthuys. Check hier de actuele dienstregeling.

Fietsenverhuur

 • Met kinderzitje, de 'onderwaterfiets', elektrisch of een mountainbike?
  Heb je niet per fiets al die mooie schelpenpaadjes bereden, dan ben je niet echt op Vlie geweest. Er zijn drie fietsenverhuurders op ons eiland met rijwielen in alle soorten en maten. Voor de allerkleinsten en de allerlangsten, voor de boodschappenhaler én de topsporter. Bestel vooraf online jouw eigen stalen ros bij fietsverhuurders FrisiaJan van Vlieland of bij Zeelen.
 • Wist je dit?
  Heel veel kleine Vlieland-gangertjes leren hier fietsen? Omdat het eiland autoluw is - en dus vrij veilig - en vanwege dat uitgestrekte schelpenfietspadennetwerk.

Handig om te weten

 • Wanneer kampeerterrein Stortemelk geopend is
  Van 1 april tot 1 oktober kan er jaarlijks naar hartelust gekampeerd worden op Stortemelk, maar in 2024 stellen we ons terrein eerder dan normaal gesproken open voor onze gasten, en wel op vrijdag 29 maart (Goede Vrijdag).

Parkeren

 • Parkeren in Harlingen
  Ga je naar het autoluwe Vlieland, dan blijven auto, motor, camper en caravan aan de wal. Hier voor het gemak alle parkeermogelijkheden in Harlingen op een rij, voor kort of langer parkeren op bewaakt terrein. ANWB-borden wijzen je de weg en tussen (vrijwel alle) parkeergelegenheden en terminal rijden pendelbussen.

Route

 • Naar Harlingen
  De veerboten en sneldiensten naar Vlieland vertrekken vanaf de veerterminal van Rederij Doeksen in Harlingen. Behalve met eigen vervoer is de terminal ook goed te bereiken met het openbaar vervoer, zowel met de bus als met de trein.

 • Route naar kampeerterrein Stortemelk
  Wanneer je de terminal op Vlieland verlaat, ga je voor de VVV rechts de Havenweg op. Bij de T-splitsing sla je linksaf de Kampweg op. Na enkele honderden meters zie je het bordje ‘Kampeerterrein’. Daar sla je rechtsaf en loop je recht naar de ingang van Stortemelk.
  Je kunt ook rechtdoor lopen vanuit de terminal, de Lutinelaan in. Deze volg je tot na de bocht naar rechts en dan sla je bij het bordje ‘Kampeerterrein’ linksaf het bos in. Je volgt het schelpenpad door het bos en langs het sportveld, steekt op de  kruising met een verharde weg over en loopt rechtdoor naar de ingang van het kampeerterrein.

Taxi

 • Taxi Zeelen
  Telefoonnummer 0562-451222 (ook voor groeps- en rolstoelvervoer).

 • TukTuk
  Ook dit (elektrisch aangedreven) vervoermiddel brengt je waar je zijn moet. Telefoonnummer: 06-30223886.

 • Taxi van en naar Stortemelk
  NB Taxi's mogen alleen in overleg en bij hoge uitzondering op het kampeerterrein komen. Spreek daarom af buíten de ingang(en) van Stortemelk.

VVV

 • De VVV Vlieland vind je recht tegenover de Veerdam
  Of het nu gaat om een klassiek concert in de kerk, openingstijden van museum Tromp's Huys, het boeken van een zeehondenexcursie of de start van de zeebaarscompetitie, aan de Havenweg 10 kun je terecht voor alle informatie over alles wat er te doen en te zien is op Vlieland.

 • Sleutels afhalen van huisjes
  Huurders van onze Boshuisjes en Duinhuisjes kunnen daar ook, vlakbij de Veerterminal dus, hun sleutel ophalen en weer inleveren.

Boeken

Lukt het niet om te boeken?

 • Boeken niet mogelijk?
  Helaas, dan is er echt in de door jou gewenste periode niets vrij. Ons boekingssysteem functioneert goed.

De Bolder

Wat is De Bolder?

 • Ons mooie grand café en cultuurpodium

  De Bolder is nog steeds wat het in de jaren 60 al was: een plek waar je als als kampeerder terechtkunt om iets te drinken en te eten, een spelletje te doen of tijdens hoogzomer naar live muziek te luisteren. Binnen of op het zonnige terras. Inmiddels is ons sfeervolle grand café De Bolder een etablissement van naam en faam, óp en buiten Vlieland. Met een uitgebreide wijnkaart, speciaalbieren - van tap of op fles -, een keur aan pizza's, vegan en vegetarische schotels en de dagelijks wisselende en betaalbare 'Bolder-hap'.

 • Heerlijk ook in voor- en naseizoen

  Wat dacht je van een middag of avondje lezen bij de open haard, een Vlielander kruidenbittertje ernaast en de voeten bij het knapperend vuur? Grand café De Bolder staat voor tijdloos genieten van april tot oktober.

 • Vegetarisch en vegan dus
  De Bolder-keuken serveert voor elk wat wils en dus vind je ons ook op www.happycow.net.

Bolder-programma

 • Topbands & theater
  Al decennia lang stelt kampeerterrein Stortemelk voor het hoogseizoen een muziek- en theateragenda samen om - werkelijk - van te likkebaarden en je vakantie volledig op af te stemmen. Vanaf het voorseizoen vult onze Stortemelk-agenda zich en kun je zien wie of wat er de komende zomervakantie op onze podia staat.

 • Grote & Kleine Zaal én Bospodium
  Naast de twee Bolder-zalen hebben we een fantastische buitenlocatie voor muziek en theater: het Bospodium naast de Stortemelk-entree. Vanaf een mooie heuvel in het bos kan het publiek genieten van wat er beneden op een klein(er) maar fijn podium gebeurt.

 • Bandjes in de Kleine Zaal zijn gratis
  NB Voor optredens in de Grote Zaal en voor optredens op ons Bospodium moet je een kaartje kopen. In de Kleine Zaal zijn de bandjes altijd gratis toegankelijk. Wanneer de laatste eters op het podium zijn uitgegeten, gaan de tafels aan de kant en staat de muziek centraal.

Cafetaria

 • Van kwaliteitssnack tot softijs
  Snelle trek? In ons cafetaria aan de zijkant van De Bolder - met Amerikaanse diner-achtige zitjes en een luifel als die van de oude Bolder - zijn alle mogelijke kwaliteitssnacks te verkrijgen. Maar ook ons verse softijs is het tripje vanaf het strand over de duinovergang meer dan waard.

De Grote Zaal

 • Optredens
  Deze mooie en voor een (eiland)kampeerterrein unieke podiumzaal doet qua faciliteiten en uitstraling niet onder voor een clubcircuitpodium aan de wal, waar topacts als Typhoon, Michelle David & The True Tones, Diggy Dex en Tim Knol jaarlijks voor dampende optredens zorg(d)en.

 • Van knutselen tot Theaterweek
  Daarnaast zijn er talloze recreatie-activiteiten als het dagelijkse kinderknutseluur, de Pubquiz, de wekelijkse hoogseizoenbios, maar ook de Stortemelk Theaterweek.

 • Programma en tickets
  Check het programma en bestel daar meteen je kaartjes voor concerten en voorstellingen in de Grote Zaal.

De Koffietent

 • Voor het best denkbare begin van de dag
  De Koffietent op het centrale plein bij de ingang van het kampeerterrein is onze horecagelegenheid waar iedere koffieliefhebber - binnen of buiten op het terras - terechtkan voor het dagelijkse shotje kwaliteitskoffie. Of het nu gaat om een espresso, een latte, de cappuccino of de 'lange zwarte'.

  Er is ook een uitgebreide limonadekaart en een breed thee-assortiment. Altijd geserveerd met een glimlach, en voor wie wil iets lekkers erbij. 
  Wie wil hier een Stortemelkse vakantiedag nou niét beginnen?

Stortemelk-recreatieprogramma

Stortemelk staat bekend om het ongekend uitgebreide recreatieprogramma voor jong en oud en alles ertussenin. Veel van wat ons onvolprezen recreatieteam organiseert gebeurt in en rond recreatiegebouw De Bolder. Op onze site - check het programma - en In het wekelijkse 'recro-krantje' kun je zien wat er allemaal te doen is. Van kinderknutseluur tot Kleine Arena, van voetbal tot voorlezen en van schminkfeest tot sportuurtje, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Een paar zaken die van belang zijn:

 • Programmawijzigingen
  Er kunnen onverhoopt wijzigingen in het (papieren) recreatieprogramma voorkomen. Wij melden dit direct via de website: die is altijd actueel.

 • Geen restitutie van tickets
  Restitutie van eenmaal aangeschafte tickets voor activiteiten en optredens is niet mogelijk. Tip: heb je te veel kaarten besteld? Maak die leuke buurman of vriendin er blij mee.

 • Tip voor ouders of begeleiders
  Ook voor ouders is de Kleine Arena, het meeleeftheater in de duinpan naast Vak Groen, behoorlijk hilarisch. En verder biedt het dagelijkse knutseluurtje ouders een uitgelezen mogelijkheid om rustig de nieuwe vakantiedag te beginnen. Het zijn maar ideetjes.

Audio & Light en Backline De Bolder

 • Licht, geluid en instrumentarium
  Een optreden op Stortemelk, alleen of met band? Check hier wat poppodium De Bolder op Stortemelk heeft hangen en staan aan respectievelijk Audio & Light Specs en Backline. De doorsnee muzikant die bij ons komt spelen hoeft alleen met gitaar, bas of bekkentas aan boord te stappen.

 • De Bolder als opname- of inspiratiehonk
  Neem ook eens een kijkje op: Studio de COOP: de Grote Zaal van De Bolder wordt ook gebruikt als opnamelocatie. En regelmatig gebruiken bands deze plek als inspiratiehonk, om nieuw materiaal te schrijven. Enkele namen die in onze Grote Zaal bivakkeerden: Bewilder, Tim Knol, The KIK, en onlangs Goldband en Ploegendienst.

Huisdieren

Geen huisdieren

 • Niet toegestaan
  Honden, katten en andere huisdieren zijn echt niet toegestaan op het kampeerterrein en ook niet in onze Bos- en Duinhuisjes.

 • Wat wél mag
  Je mag met een aangelijnde hond van de hoofdingang van kampeerterrein Stortemelk naar de Bolder-duinovergang lopen.

Kamperen

Aan- en afmelden verblijf Seizoenplaatsen en Tenthuizen

 • Hoe werkt het?
  Beste eigenaar van een seizoenplaats en/of tenthuis, om het aan- en afmelden voor jou en jouw gasten gemakkelijker te maken, werken we met het volgende systeem:
 • Aan- en afmelden eigenaar seizoenplaats en/of tenthuis en diens gasten:
  * Via 'Mijn omgeving' kun je jouw verblijf en dat van jouw gsten registreren. Wanneer je ingelogd bent in 'Mijn omgeving' kun je onder 'objecten' reserveringen maken.
  * De boeking staat direct in het reserveringssysteem en wordt automatisch bevestigd.
  * Wij zullen jou of jullie gasten op de data van de boekingen in- en uitchecken. Mocht de aankomst- en/of vertrekdatum veranderen, dan kun je dit via een e-mail aangeven of bij de receptie melden.
 • Bijzettentlabels
  Met ingang van seizoen 2024 ontvangen de tenthuiseigenaren de bijzettentlabel bij de eerste incheck en behouden deze in hun bezit. Er wordt geen borg voor berekend en het label wordt aan het einde van het seizoen niet ingeleverd. Wanneer een label zoekgeraakt of kapot is, zal een nieuw label worden besteld waarvoor de dan geldende administratiekosten worden berekend.
  Mochten seizoenplaatshouders een bijtent hebben bijgeboekt, dan staat deze op de hoofdfactuur, alsmede de borg hiervan. Dit label wordt bij de eerste incheck van het seizoen aan de seizoenplaatshouders meegegeven. Aan het einde van je seizoenarrangement lever je dit label gelijktijdig in.

Goed om te weten

De noodzaak om aan- en af te melden blijft. De regels hieromtrent blijven ook. Mocht het een keer voorkomen dat dit niet gebeurt, dan wordt er eerst contact gezocht met de eigenaar. Blijft het aan- en afmelden herhaaldelijk achterwege, dan zullen administratiekosten in rekening worden gebracht. Ook kan het gevolgen hebben voor het verkrijgen van een seizoenplaats voor het volgende jaar.

Houten haringen

 • Ja, het is écht nodig om daarmee je tent op te zetten
  Er staat namelijk regelmatig een stevige bries op Vlieland en bovendien kampeer je hier op duinzand. Een tent verankerd met houten haringen betekent: met een gerust hart gaan slapen of de hort op. Ze zijn te verkrijgen bij de Stortemelk Vakantie-Super.

Jongerenterrein

 • Ben je 16 jaar of ouder?
  Dan kun je als alleenreizende jongere op het Jongerenterrein een kampeerplek bij een paaltje boeken en je tentje opzetten vlakbij De Bolder en bij het strand. Je kunt trouwens ook een eenvoudig ingerichte De Waard-tent op het Jongerenterrein huren via kampeerterrein Stortemelk.

 • Specifieke Jongerenterreinregels
  Lees alsjeblieft vooraf de specifiek voor het Jongerenterrein geldende regels door, die vermeld staan in je reserveringsbevestiging van kampeerterrein Stortemelk. Dan rest ons verder niets dan jou of jullie een toffe vakantie toe te wensen!

Kampeerreglement

 • Kampeerreglement: het is er niet voor niets
  Met meer dan 3000 kampeerders in het hoogseizoen is Stortemelk eigenlijk een klein dorp. Neem daarom alsjeblieft ons Kampeerreglement door wanneer je bij ons komt kamperen en draag eraan bij het verblijf op onze camping voor iedereen - medevakantievierders én personeel - zo aangenaam mogelijk te maken.

  In het reglement staat alle informatie over zaken als reserveren en betalen, aankomst en vertrek, milieu en afval, rust en veiligheid en maar ook over de bescherming van het fraaie en natuurlijke duinterrein, waar we zo zuinig op zijn.

 • En verhuur je je seizoenplaatstent of tenthuisje?
  Download dan ons reglement en zorg ervoor dat ook jouw huurders goed op de hoogte zijn van de Stortemelk-gedragsregels. Hier voor het gemak nog een keer de link.

 • Tot slot
  Wij wensen al onze gasten een geweldige zomer toe op Stortemelk!

Plaats met elektra

 • Seizoenplaatsen met elektra
  Stortemelk heeft een flink aantal seizoenplaatsen met elektra. Voor het verkrijgen van een dergelijke seizoenplaats, zie: Seizoenplaatsen.

 • Kortkampeerplaatsen met elektra
  Verspreid over Stortemelk zijn er de kortkampeerplaatsen Gaper met elektra.

Seizoenplaats

 • Voor-, hoog- of volledig seizoen
  Heerlijk, voor langere tijd met je tent op Stortemelk! Wij bieden de keuze uit vaste - afgepaalde - seizoenplaatsen mét of zonder elektra. Deze langkampeerplaatsen kies je voor een voor-, een hoog- of een volledig seizoen.

 • Bestaande seizoenplaatsen opnieuw aanvragen
  Het opnieuw aanvragen van een bestaande seizoenplaats (exact hetzelfde arrangement en exact dezelfde plaats) voor het volgende seizoen doe je voor 1 november in het jaar voorafgaand aan het betreffende seizoen via het Aanvraagformulier seizoenplaats.

 • Nieuwe seizoenplaats aanvragen
  Voor het kampeerseizoen van 2024 zijn er geen nieuwe seizoenplaatsen vrijgekomen.

 • Plattegronden
  Zie hier de kampeer-/seizoenplaatsen op Stortemelk-Oost en Stortemelk-West

Seizoenplaatsreglement

Tentadvies

 • Windbestendig kamperen
  Omdat het flink kan waaien op de Waddeneilanden, raden wij iedereen met klem aan een degelijke, stormvaste tent mee te nemen en die vast te zetten met houten haringen. Die zijn te verkrijgen bij de Stortemelk Vakantie-Super.
 • Kostbare tenten
  De talloze degelijke en stormvaste tenten van onze kampeerders, maar ook de huurtenten van Stortemelk zijn kostbare eigendommen.
  Bellenblazen (dit veroorzaakt lekkage in tentdoek), maar ook  spelen met een voet- of andere bal en vliegeren mag daarom niet in de buurt van tenten. Dit staat ook in het Kampeerreglement van Stortemelk. Gebruikt daarvoor de sportkooi, het sportveld aan de Kampweg en het kilometerslange Vlielandse strand!

Vrije plaats

 • Vrije vogels strijken neer op Vak Oranje
  Een vrije plaats - een kampeerplek die je zelf kunt uitzoeken - vind je alleen op Vak Oranje. Alle andere vakken van Stortemelk zijn opgedeeld in plaatsen met een paaltje.

Plattegronden

Plattegrond Huurtenten op Stortemelk

Plattegrond kampeerterrein Stortemelk

Plattegrond kampeerplaatsen Stortemelk-Oost

Plattegrond kampeerplaatsen Stortemelk-West

Tarieven

Tarieven Seizoenplaatsen en Tenthuizen

Tarieven Groepsaccommodatie De Nulck

Tenthuizen

Verhuur Tenthuizen

 • Verhuur via eigenaren van een tenthuisje
  In Vak Tenthuizen en op Verweg staan tenthuizen die door de eigenaren zelf worden verhuurd. Wanneer je een van deze vakantieverblijven wilt huren, dan neem je rechtstreeks met hen contact op via de Verhuurlijst Tenthuizen.

 • Plattegrond Tenthuizen op Stortemelk
  Plattegrond Tenthuizen.

 • Vriendelijk verzoek aan (ver)huurders van een tenthuisje
  Mocht je een tenthuisje gehuurd hebben en voor het eerst op ons kampeerterrein zijn, download dan alsjeblieft hier het Kampeerreglement van Stortemelk en lees het goed door. En verhuur je jouw tenthuisje, draag er dan zorg voor dat jouw huurders op de hoogte zijn van de Stortemelk-gedragsregels. Hartelijk dank daarvoor.

Verblijven

Afval

 • Twee afvalpunten
  Één links van de hoofdingang en één links van de ingang bij Vak Rood en de beheerderswoning.

 • Sorteren
  Als milieubewust kampeerterrein sorteert Stortemelk het huis-, of liever gezegd, tentafval. Daarom hebben we gescheiden containers voor huisvuil, papier/karton, ijzer en glas. Maak er gebruik van!

 • Lege batterijen?
  Die kun je deponeren in een ton in de receptieruimte.

Kampvuur

 • Stortemelk is speciale vergunninghouder
  Stortemelk heeft als enige instantie op Vlieland een vergunning voor kampvuren - geldend voor het strand langs de camping - en is daarmee eindverantwoordelijk voor (brand)veiligheid en milieu-aspecten.

 • Regels omtrent aanmelden van een kampvuur
  Kampvuren via de speciale vergunning van Stortemelk zijn alleen toegestaan wanneer:
  - je je kampvuur aanmeldt bij de Stortemelk-receptie;
  - je toestemming krijgt voor het kampvuur met bijbehorend formulier;
  - er een contactpersoon met telefoonnummer bekend is.

 • Houd je aan de voorwaarden
  De geldende voorwaarden (die onder meer de minimale afstand van de duinvoet, het gebruik van schoon hout en het schoon achterlaten van het strand betreffen) staan in de vergunning die je meekrijgt van de receptie. 

 • Tot slot
  Wees voorzichtig en veel plezier bij het knapperend vuur.

Linnenverhuur

 • Lichtbepakt op vakantie?
  Bestel vooraf al je linnengoed - met of zonder dekbed,  handdoeken of keukenlinnen - online bij Linnenservice Vlielandof bij VisitVlieland Linnenverhuur.
  NB Al onze matrassen en dekbedden zijn 1-persoons.
 • Waar vind je het door jou bestelde linnenpakket?
  Kampeerterrein Stortemelk: naast de grote schuur links van de ingang op kampeerterrein Stortemelk, onder het speciaal daarvoor bestemde afdak.
  - Boshuisjes: in de overkapte bagagestalplaats, links op het pad naar het westelijke Boshuisjesterrein.
  - Duinhuisjes op de Ankerplaats: op het betegelde pad naar het betreffende vakantiehuisje.

Post ontvangen

 •  Kampeer je op Stortemelk?
  Tijdens het kampeerseizoen heeft de Stortemelk-receptie rond 16:00 uur de post gesorteerd en kun je je krant of brief zoeken in de postkast aldaar. Voor het ontvangen van postpakketten gelden andere voorwaarden.
 • Verblijf je 's zomers in een Boshuisje?
  Tijdens de zomermaanden (wanneer de receptie van Stortemelk is geopend) kun je post naar kampeerterrein Stortemelk laten sturen, als volgt geadresseerd:
  Naam van de gast
  Naam van het Boshuisje (zoals genoemd in je reservering: 1-Kuif, 2-Aak, 3-Kei, 4-Barn, 5-Snek, 6-Rots, 7-Noot, 8-Krasser, 10-Boet, 11-Pit, 12-Fluit, 13-Kap, 14-Kiezel, 15-Zwever, 16-Stulp, 17-Bes, 18-Kegge, 19-Koep, 20-Tear, 21-Knûk, 22-Lijte, 23-Loef, 24-Stins, 25-Dwaler)
  p/a Kampweg 1
  8899 BX Vlieland

 • Huur je een Boshuisje in herfst of winter?
  Laat voor jou bestemde post tussen 1 oktober en 1 april naar het postagentschap op Vlieland versturen, als volgt geadresseerd:
  Naam van de gast
  Naam van het Boshuisje (zoals genoemd in je reservering, zie de nummering hierboven)
  'Poste restante'
  Dorpsstraat 120
  8899 AM Vlieland

 • Verblijf je in een Duinhuisje?
  Gedurende het hele jaar kun je voor jou bestemde post naar het postagentschap op Vlieland laten versturen, als volgt geadresseerd:
  Naam van de gast
  Naam en adres van het Duinhuisje (Ruygte en Sant - Ankerplaats 38; Duyn en Rijd - Ankerplaats 39;  Hellum en Doorn - Ankerplaats 40)
  'Poste restante'
  Dorpsstraat 120
  8899 AM Vlieland

Postpakketten

 • Postpakketten waarvoor niet getekend hoeft te worden
  Deze vind je in de zilveren container aan de rechterkant van het centrumgebouw (naast de achteringang van De Bolder).  Deze container is tijdens openingsuren van de receptie toegankelijk. Je checkt zelf of je post is gearriveerd.

 • Postpakketten waarvoor de ontvanger persoonlijk moet tekenen
  Stortemelk tekent niet voor deze pakketten. De bezorger neemt het pakketje weer mee en laat een bericht achter voor de geadresseerde. Dit bericht hangen wij op het bord in de receptie, met informatie van ons voor jou over de verder te volgen procedure (dit briefje met daarop het nummer waarop je te bereiken bent, geef je aan de receptie van Stortemelk).
  De bezorger zal vervolgens - zoals PostNL voorschrijft - het pakketje nogmaals aanbieden aan jou. Lukt dit niet, dan wordt het pakket retour afzender gezonden. Hou dus zelf in het geval van een online-bestelling via track & trace verzending en afleverdatum van je pakket bij.

 • Eigen risico
  NB Het laten versturen van pakketten naar Stortemelk is te allen tijde voor eigen risico.

Voorwaarden

RECRON-voorwaarden Groepsaccommodaties

RECRON-voorwaarden Seizoenplaatsen

RECRON-voorwaarden Toeristische plaatsen

RECRON-voorwaarden Vakantieverblijven

Reserveringsvoorwaarden Bos- en Duinhuisjes

Reserveringsvoorwaarden Kampeerterrein Stortemelk

Niet gevonden wat u aan het zoeken was?
info@stortemelk.nl