Kamperen Waddeneilanden

Altijd al eens willen kamperen op de Waddeneilanden, maar je weet niet op welk eiland? De keuze is makkelijk. Het leukste Waddeneiland om te kamperen is natuurlijk Vlieland! Bij Kampeerterrein Stortemelk ben je met zowel het gezin als met jouw vriendengroep welkom, want we hebben een gezins- en jongerenterrein.

Kamperen op de Waddeneilanden- Met het gezin of vrienden?

Kampeerterrein Stortemelk heeft terreinen voor zowel gezinnen als jongeren. Op onze gezinsterreinen kan je kamperen op de Waddeneilanden op 5 verschillende kampeerplaatsen. Van een kleine plek tot een grote plek, kies het plekje die bij jouw gezelschap past. Onze gezinsterreinen bestaan uit de volgende kampeerplaatsen:

  • Gaper met elektra (grote plek van 100m2)
  • Gaper (grote plek van 100m2)
  • Mantel (middelgrote plek van 60-70m2)
  • Krukel (kleine plek van 25-30m2)
  • Zeeboontje (mini-plek van 9-15m2)

Jongerenterrein

Op ons jongerenterrein kan je kamperen op de Waddeneilanden op kampeerplaatsen van 25 tot 30m2. Het jongerenterrein ligt direct naast ons grandcafé en podium De Bolder. Je kampeert in je eigen tent en geniet van een heerlijke vakantie met jouw vrienden. Jullie zullen een onvergetelijke tijd beleven. Wanneer je naar De Bolder gaat kan je heerlijk eten, drinken en genieten van live muziek. 

Inbegrepen bij kamperen op de Waddeneilanden

Wanneer je komt kamperen op het Waddeneiland Vlieland bij Stortemelk zit er nog één en ander inbegrepen bij jouw boeking. Zo kan je gratis gebruik maken van het bagagevervoer van Stortemelk. Op de Harlingse veerkade kan je jouw spullen in de rode Stortemelk-karren plaatsen. Eenmaal aangekomen op Vlieland wordt jouw bagage rechtstreeks naar ons kampeerterrein gereden. 

Daarnaast kan je als gast gratis zwemmen in Flidunen. Een dag voor aankomst ontvang je een e-mail met jouw voucher. Vooraf reserveer je eenvoudig via de website van Flidunen.

Programma op Vlieland

Je vervelen op Vlieland is geen optie! Zo vind je op onze website een uitgebreid programma met alle evenementen die Vlieland te bieden heeft. Het programma is met zorg samengesteld. Wanneer je komt kamperen op de Waddeneilanden is er het hele jaar door wel iets te beleven. Van optredens tot wandel- en hardloopevenementen, Vlieland heeft ontzettend veel te bieden.