5 juli 2024

De Stortemelk Zomerkrant is er!

Met Stortemelk-nieuws, Vlieland-info en meer

Vanaf vandaag ligt de nieuwe Stortemelk Zomerkrant bij onze receptie, in De Bolder en onze Stortemelk Vakantie-Super, bij sportcentrum Flidunen en de VVV Vlieland én bij alle Vlielanders op de deurmat. Er staat een artikel in over de prachtige, nieuwe bar in de Kleine Zaal van De Bolder, veel over het recreatie- en Theaterweekprogramma, de volledige muziekagenda, nog meer zomerse gezelligheid en tips.

We hopen dat julllie de nieuwe krant met veel plezier zullen lezen. Nieuwsgierigen, laatkomers of thuisblijvers kunnen hem hier downloaden, maar in het echt is hij uiteraard nog mooier.

Foutje(s),  bedankt ...
* Er staat helaas - dat zul je altijd zien - in het berichtje over de Strandyoga op pagina 3 een aantal onjuistheden. Onze onvolprezen yogalerares Ilse Teitsma begint niet om 9:30 uur maar om 10:00 uur en op vrijdagen is er geen yoga.
* Bibliotheek Vlieland in De Jutter heeft inmiddels andere openingstijden dan in de krant vermeld. Je kunt er het jaar rond (en dus ook voor al jouw vakantieleesplezier) terecht op dinsdag van 8:30 tot 12:00 uur en op woensdag en vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur.

Excuses voor het ongemak en een heel fijne zomer toegewenst namens de redactie.