Kampeerterrein Stortemelk

Kamperen aan zee op het prachtige Waddeneiland Vlieland

Een camping waar men nog echt kampeert in tenten. Dicht bij de elementen, in een natuurlijk duingebied, slechts een duinenrij verwijderd van het Noordzeestrand en rondom alleen maar weidse luchten. Waar altijd een frisse zeebries staat, waar jong en oud onvergetelijke vakanties beleven en waar je niet hoeft uit te leggen waarom het alweer de zoveelste keer is dat je er komt.

Wakker worden met het geluid van de branding. Heerlijk voor je tent 's avonds een wijntje drinken, kijkend naar de mooiste zonsondergangen. De kinderen zie je overdag alleen als ze honger krijgen, zoveel valt er te spelen en te doen. In het voor- en naseizoen is het hier heerlijk rustig.

Wij hopen onze gasten in het seizoen van 2021 weer te kunnen verblijden met een prachtig recreatief, sportief en cultureel zomerprogamma, zoals Stortemelk-gasten dat al decennia lang van ons gewend zijn. DIt jaar is er het alternatieve 'Bospodium' naast de entree van Stortemelk, met muziek en theater en de Kleine Arena, en natuurlijk toch nog heel veel sport en spel voor jong en oud. Check hier het Stortemelk-programma van deze zomer.

Het wordt sowieso een seizoen met hier en daar wat extra's: Stichting Rekreatiebelangen Vlieland, exploitant van kampeerterrein Stortemelk en onze vakantiehuisjes, bestaat in 2021 maar liefst 60 jaar!

Kampeerterrein Stortemelk is geopend van 1 april tot 1 november. Hier vindt u onze coronarichtlijnen ten aanzien van het coronavirus. Wij hopen u en jullie gezond en wel te mogen verwelkomen.

Stortemelk heeft ook sfeervolle boshuisjes en duinhuisjes - voor elk jaargetijde - en voor tijdens het kampeerseizoen een divers aanbod aan fraaie huurtenten.

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey