Dat was het voor dit jaar!

De agenda voor 2020 was uiteindelijk nog een heel mooie, met prachtige Duinpansessies, een aangepaste Stortemelk Theaterweek en leuke nieuwigheden als de Pubquiz. We zien jullie graag weer in 2021.

Programma

Kampeerterrein Stortemelk

Kamperen aan zee op het prachtige Waddeneiland Vlieland

Een camping waar men nog echt kampeert in tenten. Dicht bij de elementen, in een natuurlijk duingebied, slechts een duinenrij verwijderd van het Noordzeestrand en rondom alleen maar weidse luchten. Waar altijd een frisse zeebries staat, waar jong en oud onvergetelijke vakanties beleven en waar je niet hoeft uit te leggen waarom het alweer de zoveelste keer is dat je er komt.

Wakker worden met het geluid van de branding. Heerlijk voor je tent 's avonds een wijntje drinken, kijkend naar de mooiste zonsondergangen. De kinderen zie je overdag alleen als ze honger krijgen, zoveel valt er te spelen en te doen. In het voor- en naseizoen is het hier heerlijk rustig.

Dit jaar moesten we in verband met corona de complete Bolder-agenda voor Kleine en Grote Zaal cancelen, maar konden we onze gasten een prachtig alternatief bieden middels onze akoestische 'Duinpansessies' - muziek én theater - in de Kleine Arena en toch nog heel veel sport en spel voor jong en oud. Een erg leuk alternatief was de wekelijkse pubquiz in de Grote Zaal. We weten nog niet wat het seizoen van 2021 gaat brengen, maar we gaar er sowieso weer iets moois van maken, vergelijkbaar met het afgelopen zomerprogramma.

Wij danken alle gasten voor hun aanwezigheid en de bereidheid om de overheidsvoorschriften ten aanzien van het coronavirus in acht te willen nemen. Wij hopen u en jullie gezond en wel in het seizoen van 2021 te mogen verwelkomen.

Kampeerterrein Stortemelk is geopend van 1 april tot 1 november.

Stortemelk heeft ook sfeervolle boshuisjes en duinhuisjes - voor elk jaargetijde - en voor tijdens het kampeerseizoen een divers aanbod aan fraaie huurtenten.

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey