Programma

Kampeerterrein Stortemelk

Kamperen aan zee op het prachtige Waddeneiland Vlieland

Een camping waar men nog echt kampeert in tenten. Dicht bij de elementen, in een natuurlijk duingebied, slechts een duinenrij verwijderd van het Noordzeestrand en rondom alleen maar weidse luchten. Waar altijd een frisse zeebries staat, waar jong en oud onvergetelijke vakanties beleven en waar je niet hoeft uit te leggen waarom het alweer de zoveelste keer is dat je er komt.

Wakker worden met het geluid van de branding. Heerlijk voor je tent 's avonds een wijntje drinken, kijkend naar de mooiste zonsondergangen. De kinderen zie je overdag alleen als ze honger krijgen, zoveel valt er te spelen en te doen. In het voorseizoen is het hier heerlijk rustig en in het hoofdseizoen is het helaas dit jaar anders: we hebben het volledige Bolder-programma moeten cancellen in verband met het coronavirus. We probere deze zomer - uiteraard binnen de richtlijnen van de overheid - toch nog zoveel mogelijk leuke dingen te organiseren. We gaan nu bekijken wat er allemaal wél kan!

Wij zijn zeer verheugd dat het kampeerterrein open kan gaan op vrijdag 15 mei 2020. Dit zal zijn onder specifieke voorwaarden in verband met de nieuwe richtlijnen omtrent het coronavirus. Leest u hier de - voorlopige - informatie over Het coronavirus en uw verblijf op Stortemelk. Ook voor ons blijft nog veel onzeker. Alle vragen die opkomen, zowel bij u als bij ons, worden op dit moment verzameld en gerubriceerd en zullen we zo snel mogelijk proberen te beantwoorden via pagina Veelgestelde vragen-pagina.

Ook de toegang tot De Bolder is onderhevig aan protocollen. U kunt daar wel in ieder geval vanaf 15 mei maaltijden bestellen en afhalen. Check de Bolder-site voor de laastste informatie.

Kampeerterrein Stortemelk is dit jaar geopend tot en met 31 oktober.

Stortemelk heeft ook sfeervolle boshuisjes en duinhuisjes - voor elk jaargetijde - en voor tijdens het kampeerseizoen een divers aanbod aan fraaie huurtenten.

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey