Tonny Hartman

Foto: Tonny Hartman

Ons gezellige grandcafé, voor een drankje of een maaltijd. Of een spelletje. Of muziek.

De Bolder

Ons mooie grandcafé, recreatiegebouw annex poppodium

De Bolder is nog steeds wat het al in de jaren 60 was: een plek waar je als kampeerder terecht kan, met goed of slecht weer, om iets te drinken, een spelletje te doen of naar muziek te luisteren. Inmiddels is de vroegere ‘kantine voor koffie met een koek’ uitgebreid tot een volwaardig en sfeervol grandcafé. Voor een altijd vers kopje koffie, diverse bieren van de tap, heerlijke en betaalbare maaltijden en live muziek, binnen of buiten op het prachtige zonnige terras. Ook buiten het hoogseizoen is het er heerlijk. Met een boek bij de open haard, een Vlielander Kruidenbittertje ernaast en de voeten omhoog.

Podium de Bolder: een begrip!
Als de Bolder het jaar rond open was, dan behoorde deze zeker tot het Nederlandse clubcircuit. Jaarlijks staan hier hartje zomer tIentallen topbandjes, -singer/songwriters en -kleinkunstartiesten op het podium van de Grote of Kleine Zaal. Hun optredens variëren van kleine, intieme zitconcerten tot dampende feestgigs en alles daartussen. Momenteel wordt er druk geboekt voor komende zomer. Benieuwd naar het programma van 2017? Check hier het voorlopige Bolder-programma. In juni kun je hier de volledige Bolder-agenda downloaden!

Uit eten of 'afhalen'?
Alles kan! De uitgebreide menukaart van de Bolderkeuken - met pizza’s, salades, complete maaltijden en een betaalbare, dagelijks wisselende ‘Bolderhap’ – doet kampeerders regelmatig besluiten lekker en gemakkelijk te eten en ‘morgen maar weer in de tent te koken’ of een maaltijd voor het gezin mee te nemen. Voor de snelle trek is er het cafetaria 'om de hoek'. Vanaf juni is de volledige Bolder-menu- en drankkaart te downloaden.

Openingstijden
In het hoogseizoen is het grandcafé geopend van 10.00 tot 01.00 uur. Daarbuiten staan de openingstijden altijd vermeld bij de receptie.

Geef de Bolder cadeau!

Geef de Bolder cadeau!

Leuk om weg te geven:

de Bolder-cadeaubon!

Deze tegoedbon ter waarde van
€ 20,- is verkrijgbaar in de Bolder.

Programma

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey