Ons gezellige grandcafé, voor een drankje of een maaltijd, een potje kaarten of muziek

De Bolder

Ons mooie grandcafé, recreatiegebouw annex poppodium

De Bolder is nog steeds wat het al in de jaren 60 was: een plek waar je als kampeerder terecht kan, met goed of slecht weer, om iets te drinken, een spelletje te doen of naar live muziek te luisteren.

Inmiddels is de vroegere 'kantine' uitgebreid tot een volwaardig en sfeervol grandcafé. Voor een altijd vers kopje koffie, diverse bieren van de tap en heerlijke en betaalbare maaltijden - denk aan de dagelijks wisselende Bolder-hap. En zoals al tientallen jaren lang nog steeds met live muziek, binnen of buiten op het prachtige, zonnige terras.

Ook buiten het hoogseizoen is het er heerlijk. Met een boek bij de open haard, een Vlielander Kruidenbittertje ernaast en de voeten omhoog. Tijdloos genieten dus.

De Bolder is er ook voor alle veganisten en andere liefhebbers van een vegan-maaltijd. Dit jaar is er de wisselende curry bijgekomen. Je vind ons nu ook op www.happycow.net.

Wij zijn in 2022 geopend tot en met 25 september. Daarna, vanaf de 26ste september tot en met 31 oktober, kunt u vanaf 18:00 uur voor een drankje en spelletje (geen maaltijden!) terecht in onze Koffietent. 

Het voltallige personeel hoopt u en jullie daarna, in 2023, weer te mogen verwelkomen!

Doe De Bolder cadeau!

Doe De Bolder cadeau!
De Bolder-cadeaubon!

Leuk om weg te geven, deze tegoedbon ter waarde van € 20,-. Verkrijgbaar in De Bolder.

Nieuws

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey