Kampwinkel

Kampwinkel

De Stortemelk Vakantie-super: voor al uw zomerse boodschappen

Sinds woensdag 7 februari 2018 is Stichting Rekreatiebelangen Vlieland eigenaar van de kampwinkel op kampeerterrein Stortemelk. Stortemelk gaat de winkel zelf exploiteren. De nieuwe bedrijfsleider is Robert Algra, de assistent-bedrijfsleider is Dick Spreeuwers. Vanzelfsprekend zullen zij en wij de gastvrijheid en klantvriendelijkheid overnemen die onze kampeerders al die jaren gewend zijn geweest van Anneke en Sytze Klijnstra. Tot in september kunt u, behalve voor vers brood en de dagelijkse boodschappen, ook bij ons terecht voor kampeerartikelen als houten haringen, gasflessen en koelelementen. Ook is er een breed aanbod aan strandartikelen.

Openingstijden van 23 juli tot en met 2 september:
Maandag t/m donderdag:  08:00-20:00 uur
Vrijdag:                               08:00-22:00 uur
Zaterdag:                           08:00-20:00 uur
Zondag:                             08:00-18:00 uur

Graag verzorgen wij uw bestellingen
Wanneer u een bestelling plaatst via e-mail - winkel@stortemelk.nl - of telefonisch - op 0562-767288 - dan zorgen wij ervoor, dat deze gereed staat op de door u aangegeven datum.

Wilt u uw eigen gasfles weer laten klaarzetten? 
Stuur dan een e-mail naar winkel@stortemelk.nl met als onderwerp 'Gasfles ophalen' - of direct via dit linkje: winkel@stortemelk.nl - en vermeld daarin duidelijk de naam die op de gasfles staat en de datum waarop u deze wilt afhalen. Wij zorgen er dan voor dat uw gasfles op de gewenste dag klaar staat bij de zij-ingang van de kampwinkel. U kunt zich dan melden bij het winkelpersoneel.

Werken in onze Vakantie-super?
We zijn nog op zoek naar personeel: van kassamedewerkers tot vakkenvullers. Iets voor jou? Ga dan snel naar Vacatures, lees daar alle info over verblijf en salaris en vul daar het online sollicitatieformulier in.

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey