Kampwinkel

Kampwinkel

De Stortemelk Vakantie-super: voor al uw zomerse boodschappen

Sinds woensdag 7 februari 2018 is Stichting Rekreatiebelangen Vlieland eigenaar van de kampwinkel op kampeerterrein Stortemelk. Stortemelk gaat de winkel zelf exploiteren. De nieuwe bedrijfsleider is Robert Algra, de assistent-bedrijfsleider is Dick Spreeuwers. Vanzelfsprekend zullen zij en wij de gastvrijheid en klantvriendelijkheid overnemen die onze kampeerders al die jaren gewend zijn geweest van Anneke en Sytze Klijnstra. Vanaf 30 maart tot in september kunt u, behalve voor vers brood en de dagelijkse boodschappen, ook bij ons terecht voor kampeerartikelen als houten haringen, gasflessen en koelelementen.

Openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag:   08:00 - 18:00 uur
Zondag:                                      10:00 - 14:00 uur

Wilt u uw eigen gasfles weer laten klaarzetten? 
Stuur dan een email naar winkel@stortemelk.nl met als onderwerp 'Gasfles ophalen' - of direct via dit linkje: winkel@stortemelk.nl - en vermeld daarin duidelijk de naam die op de gasfles staat en de datum waarop u deze wilt afhalen. Wij zorgen er dan voor dat uw gasfles op de gewenste dag klaar staat bij de zij-ingang van de kampwinkel. U kunt zich dan melden bij het winkelpersoneel. (NB Emails van onze gasten met betrekking tot dit onderwerp, die eerder naar ons info@stortemelk-adres zijn gestuurd, worden uiteraard door ons doorgemaild naar het nieuwe mailadres van de kampwinkel. U hoeft dus niet nogmaals een bericht te sturen hierover.)

Werken in onze Vakantie-super?
We zijn nog op zoek naar personeel: van kassamedewerkers tot vakkenvullers. Iets voor jou? Ga dan snel naar Vacatures, lees daar alle info over verblijf en salaris en vul daar het online sollicitatieformulier in.

Nieuws

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey