vr 05 jun

Update Stortemelk en corona

De laatste stand van zaken

Sinds 15 mei is kampeerterrein Stortemelk beperkt geopend. De afgelopen weken hebben wij veel trouwe kampeerders mogen verwelkomen. Ook zijn er nieuwe gasten die hebben kunnen genieten van het mooie weer op Vlieland tijdens het Hemelvaart- en Pinksterweekend.

Via dit bericht willen wij u graag op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken.

De veiligheidsregio Fryslân heeft besloten dat de gezamenlijke sanitairgebouwen op het kampeerterrein tot 1 juli 2020 gesloten moeten blijven. Tot 1 juli bent u dan ook van harte welkom, maar u kunt niet douchen of naar het toilet in een sanitairgebouw. U dient zelf te zorgen voor een chemisch toilet in uw tent(huis). Ieder toiletgebouw op het kampeerterrein is voorzien van een uitstorttafel ten behoeve van uw chemisch toilet en afvalwater. Bij een aantal toiletgebouwen en op diverse plekken op het kampeerterrein zijn er watertappunten aanwezig.

Er is een aantal verhuurtenten met privé-sanitair.

Wij verwachten dat de gezamenlijke sanitairgebouwen vanaf 1 juli open mogen. Op dit moment werken wij hard om alle gebouwen en het terrein aan te passen, zodat we klaar zijn voor deze mijlpaal op 1 juli aanstaande.

Een volledige bezetting van het kampeerterrein is niet mogelijk binnen de huidige richtlijnen en het zal dit jaar dan ook rustiger zijn op kampeerterrein Stortemelk dan in voorgaande jaren. Als u een bevestigde reservering voor een huurtent of kampeerplaats heeft, dan bent u van harte welkom. Het is niet mogelijk om deze reservering te verlengen of het aantal gasten binnen uw boeking te verhogen.

Als u een tent(huis) heeft gehuurd van een tenthuiseigenaar of seizoenplaatshouder – dat is mogelijk binnen de richtlijnen – dan heeft de tenthuiseigenaar of seizoenplaatshouder reeds een bevestiging ontvangen of versturen wij deze zo spoedig mogelijk. Als u een reservering voor een Bosuil-huurtent op het jongerenkamp heeft, ontvangt u van ons binnen twee weken persoonlijk bericht over de mogelijkheden.

Vanaf 1 juni is het toegestaan om met mensen uit meerdere gezinnen gebruik te maken van overdekte accommodaties. Mensen die niet tot een huishouden behoren houden altijd (dus ook binnen) 1,5 meter afstand tot elkaar.

Sinds afgelopen maandag is het terras van De Bolder geopend en mogen we, via een telefonische reservering, gasten ontvangen in het restaurant. Voor meer informatie over De Bolder kunt u terecht op www.boldervlieland.nl.

De Stortemelk Vakantie-Super is geopend voor vers brood, de dagelijkse benodigdheden en een breed assortiment aan kampeer- en strandartikelen.

Graag willen wij nogmaals benadrukken dat het raadzaam is om tijdig een bootticket te boeken bij Rederij Doeksen, omdat deze momenteel een aangepaste dienstregeling hanteert en er minder personen aan boord mogen.

Er komen nog steeds erg veel mails met vragen binnen via onze mailbox. Wij proberen eenieder zo snel mogelijk antwoord te geven, maar toch duurt dit soms langer dan dat u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip.

Update Stortemelk en corona
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey