Nieuwsoverzicht

wo 25 mrt

Coronavirus - nieuwe informatie

Kampeerterrein gesloten tot 1 juni

Geachte gast,

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van de overheid om het coronavirus onder controle te krijgen, hebben bestuur en directie van Stichting Rekreatiebelangen Vlieland vandaag besloten de opening van kampeerterrein Stortemelk uit te stellen tot 1 juni. 

Ook De Bolder en de Stortemelk Vakantie-Super gaan pas op 1 juni open. 

Heeft u een kampeerplek of een huurtent geboekt? Hier vindt u informatie over wat te doen in dat geval.

De reeds gedane aanmeldingen van verblijf van seizoenplaatshouders en tenthuiseigenaren en hun eventuele gasten komen, zolang Stortemelk gesloten is, te vervallen.

Als u vragen heeft kunt u ons die sturen via info@stortemelk.nl.

De burgemeesters van de Waddeneilanden hebben op dinsdagavond 17 maart een oproep gedaan aan de toeristen om de Waddeneilanden voorlopig niet te bezoeken. Onduidelijk is nog voor welke periode dit geldt.

Indien u uw reservering voor onze Bos- of Duinshuisjes wilt wijzigen, dan kunt ons mailen via info@stortemelk.nl. Voor zover mogelijk proberen wij samen met u een oplossing te vinden.

Tot nader order verwachten wij van onze gasten dat zij de landelijke adviezen ten aanzien van het coronavirus opvolgen. Zie: https://www.rivm.nl.

Via 'Nieuws' op onze website www.stortemelk.nl en op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/KampeerterreinStortemelk/ vindt u het laatste nieuws.

Informatie over het coronavirus van de gemeente Vlieland vindt u op https://www.vlieland.nl/home-vlieland/.

Informatie van Rederij Doeksen vindt u op https://www.rederij-doeksen.nl/. N.B. vanaf 21 maart jl. zijn er minder afvaarten per dag: https://www.rederij-doeksen.nl/corona.

Coronavirus - nieuwe informatie
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey