Nieuwsoverzicht

wo 06 jul

De Stortemelk Zomerkrant is er!

Met het 'Grote-Kleine-Arena-Spel achterop

Vanaf zaterdag 9 juli ligt 'ie onder meer bij onze receptie, in de Kleine Zaal, bij de VVV én op de deurmat bij alle Vlielanders. Dit jaar in een nieuw en groter jasje van maar liefst 100 bij 70 cm, en opvouwbaar. Voor de thuisblijvers óf in verband met voorpret: hier kun je de Stortemelk Zomerkrant van dit jaar (nu al herzien!) downloaden en lezen.

Met op de voorzijde als vanouds Stortemelk-oudjes en -nieuwtjes, het volledige Bolder-programma en nog veel meer. Op de achterzijde hebben we uitgepakt voor de jonge Stortemelk-gastjes. De Kleine Arena bestaat dit jaar 25 jaar en daarom hebben Marcel Bosma en Iwan Kempe van Copilots (grafisch vormgevers) een heus spel gemaakt, waarbij je ergens - waar oh waar? - moet uitkomen. Verder hebben we enkele voormalige Arena-bewoners in het licht gezet, omdat elk kind sinds 1997 natuurlijk zijn eigen helden heeft. Sommige jeugdige fans van toen zijn misschien wel de ouders van liefhebbertjes van nu. Vandaar dus. Zoals het 'GKA'-spel al zegt: pak een dobbelsteen, zoek een schelpje, een houtje of een ander pionnetje, en spelen maar.

(Even tussen haakjes, maar toch: helaas is op de papieren versie in het stukje over het eerste Kleine Arena-mannenhuwelijk een foutje geslopen. Dat jaartal moet natuurlijk 2012 zijn en niet 2021. Dom van ons. En mocht iemand zich afvragen hoe Nolbert Seinwissel dan op het strand terechtkwam tijdens zijn eigen bruiloft: dat was hangend aan een parachute. Hoe anders?)

De Stortemelk Zomerkrant is er!
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey