Nieuwsoverzicht

ma 09 jan

Groepsaccommodatie 'De Nulck'

Vanaf nu te huur voor (maximaal) 37 personen

Dit nieuwe en fraaie groepsverblijf op kampeerterrein Stortemelk is geopend van 1 oktober tot 1 april en met onmiddellijke ingang te boeken!

De accommodatie beschikt over:

  • zeven 3-persoonskamers (met een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed)
  • drie 4-persoonskamers (met twee stapelbedden)
  • twee 2-persoonskamers (met twee 1-persoonsbedden)

We verhuren de bovenverdieping in de basis in zijn geheel en er kunnen dus maximaal 37 personen overnachten (indien gewenst worden kinderbedjes toegevoegd). Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel en er is wifi op de gehele verdieping.

De pantry met koelkast, vaatwasser en koffiezetapparaat staat ter beschikking van de groep. Er is geen mogelijkheid tot koken, maar een groep kan hier wel ontbijten en lunchen. Catering is mogelijk op basis van ontbijt, lunch óf diner of een combinatie van deze drie. Een vaste prijs kunnen we hiervoor niet geven omdat dit afhankelijk is van de wensen van de groep. We kunnen het basic houden, maar ook uitgebreider maken. Stortemelk verzorgt de catering. Wil een groep dit zelf doen, dan is dat alleen (in overleg) mogelijk wanneer die een ervaren kok meeneemt.

In overleg is het mogelijk om de benedenverdieping bij het verblijf te boeken. Hetzelfde geldt voor de Grote Zaal van De Bolder.

Alle prijzen zijn inclusief beddengoed en op basis van een verblijf van minimaal twee nachten. Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid kun je een e-mail sturen naar info@stortemelk.nl.

Groepsaccommodatie 'De Nulck'
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey