Nieuwsoverzicht

za 27 aug

Reminder: 'KarTent' te koop

Voor tijdens festivals of een weekendje Vlie!

Bezoekers van Here Comes The Summer en Into The Great Wide Open kunnen dit seizoen nog steeds via Stortemelk een speciale festivaltent kopen voor slechts € 55,00: gemaakt van een hoogwaardige kartonsoort die weinig water opneemt. Het ontwerp van de zogeheten KarTent zorgt ervoor dat vocht geen probleem is. De tent zou het gemakkelijk vier dagen uit moeten houden; precies de duur van een festival!

Deze KarTent is vooraf te reserveren via winkel@stortemelk.nl, minimaal één week voor de dag van aankomst, omdat hij naar Vlieland verstuurd moeten worden.

Let op: je moet wel eerst zelf een kampeerplaats boeken en het reserveringsnummer vermelden in deze aanvraag, anders wordt je aanvraag voor een KarTent niet in behandeling genomen. De reservering hiervoor is exclusief kampgeld en toeristenbelasting. Je betaalt jouw KarTent bij aankomst op Stortemelk, krijgt hem meteen mee en kunt hem zelf opzetten. Zo gepiept. Eventueel kunnen we een handje helpen.

Stortemelk biedt deze mogelijkheid omdat er elk jaar na de festivals heel veel tenten achterblijven op het kampeerterrein: een grote hoop milieu-onvriendelijke rommel. De KarTent kan na het festival eenvoudig met het oud papier mee en gerecycled worden. Beter voor iedereen én het milieu.

Ga naar http://kartent.nl/blox/ voor nog meer info over deze 'Koning van het kartonkamperen'.

Reminder: 'KarTent' te koop
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey