Nieuwsoverzicht

wo 13 mei

Update 'Opening Stortemelk op 15 mei'

Het voorlopige Stortemelk-coronaprotocol en meer

Zoals eerder bekendgemaakt is kampeerterrein Stortemelk vanaf vrijdag 15 mei aanstaande beperkt geopend. Dit hebben bestuur en directie van Stichting Rekreatiebelangen Vlieland besloten binnen de huidige richtlijnen van het RIVM. Wij zijn erg verheugd u dan te kunnen verwelkomen op ons kampeerterrein.

In de volgende download, HET CORONAVIRUS EN UW VERBLIJF OP KAMPEERTERREIN STORTEMELKstaat alles over de voorlopig te volgen coronaprotocollen op Stortemelk. Hieronder vindt u de download met Veelgestelde vragen. Neemt u deze informatie alstublieft goed door. Het protocal zal waarschijnlijk regelmatig geüpdatet moeten worden. Dat doen wij via deze Nieuwspagina en onze social media-kanalen. 

Momenteel komen er veel vragen bij ons binnen van kampeerders. We zijn flink bezig die te verzamelen, te rubriceren en te beantwoorden. Voorlopig hebben we deze lijst met VEELGESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER CORONA EN STORTEMELK en uw verbijlijst daaruit samengesteld: mocht uw vraag er niet bij staan, mailt u ons dan via info@stortemelk.nl.  dZo snel als mogelijk zullen we uw vragen en de antwoorden daarop publiceren onder Veelgestelde vragen. Dank alvast voor uw begrip.

Bij reservering en/of bij aanmelding op Stortemelk ontvangt u nadere - en altijd actuele - informatie over de te volgen hygiënemaatregelen en protocollen in verband met het coronavirus.

Ook de Stortemelk Vakantie-Super opent de deuren op 15 mei en vanaf dan kunt u bij De Bolder online avondmaaltijden bestellen. Zie de berichtgeving daarover op De Bolder-pagina.

Tot slot: het is raadzaam om tijdig een booticket te boeken bij Rederij Doeksen. Er mogen momenteel minder personen tegelijk aan boord. Ook hanteert Doeksen een aangepaste dienstregeling.

Graag tot ziens. We kunnen niet wachten weer te beginnen!

Update 'Opening Stortemelk op 15 mei'
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey