Nieuwsoverzicht

vr 08 mei

Stortemelk gaat op 15 mei open

Nieuws en voorwaarden in verband met corona-maatregelen

Bestuur en directie van Stichting Rekreatiebelangen Vlieland hebben het volgende besloten binnen de huidige richtlijnen van het RIVM.

Vanaf 15 mei aanstaande gaat Stortemelk beperkt open. U bent dan van harte welkom op het kampeerterrein. U kunt kamperen onder voorwaarde dat u vooraf reserveert en het kampeerbedrag volledig hebt voldaan. Stortemelk hanteert een aangepast tarief voor de periode tot 1 juli. 

De sanitairgebouwen echter zijn verplicht gesloten tot 1 juli 2020. Dat betekent dat u niet kunt douchen of naar het toilet kunt in een sanitairgebouw op Stortemelk tot die datum.

U dient zelf te zorgen voor een chemisch toilet in uw tent(huis). Ieder toiletgebouw op het kampeerterrein is voorzien van een uitstorttafel ten behoeve van uw chemisch toilet en afvalwater. Bij ieder toiletgebouw en op diverse plekken op het kampeerterrein zijn watertappunten aanwezig.

Er is een aantal verhuurtenten met privé sanitair.

De tenthuiseigenaren en de seizoenplaatshouders ontvangen vandaag online een nieuwsbrief met daarin specifiek voor hen geldende informatie.

Tot nader order is het niet toegestaan visite te ontvangen op het kampeerterrein.

Ook de Stortemelk Vakantie-Super opent de deuren op 15 mei en vanaf dan kunt u bij De Bolder online avondmaaltijden bestellen. Zie de berichtgeving daarover op De Bolder-pagina.

Bij reservering en/of bij aanmelding op Stortemelk ontvangt u nadere informatie over de te volgen hygiënemaatregelen en protocollen in verband met het coronavirus.

Het is raadzaam om tijdig een booticket te boeken bij Rederij Doeksen, omdat deze momenteel een aangepaste dienstregeling hanteert, en er minder personen aan boord mogen. 

Wij verheugen ons erop onze gasten weer te mogen begroeten!

Stortemelk gaat op 15 mei open
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey