Big Eurovision Concert
Big Eurovision Concert
Big Eurovision Concert

za 01 jul - 21.30 uur Grote Zaal muziek

Big Eurovision Concert

Met vijf internationale Eurovisie-sterren

Het grote songfestivalgetinte feest in de Grote Zaal van De Bolder op Stortemelk, met vijf voormalige deelnemers aan het internationale Eurovisie-songfestival voor liefhebbers en die-hardfans is er weer. Deze lustrumeditie treden aan: de Ierse winnares van het de editie van 1993 Niamh Kavanagh, Esther Hart (NL 2003), Linda Wagenmakers (NL 2000), Anabel Conde (ESP 1995) en SuRIe (UK 2018) (van links naar rechts in beeld).

Deze - voorlopig 'all women' - line up brengt naast het eigen ESF-nummer minder voor vooral ook overbekend Songfestival-repertoire, dus er valt nogal wat mee te zingen en te dansen. Het unieke aan dit grote Eurovisie-concert is de zeskoppige live band, die - zoals het vroeger ging - de artiesten begeleidt: de J'aime La Vlie Huisband.

Check de J'aime La Vie-website voor alle info over tijden, locaties, andere programma-onderdelen en meer. Voor degenen die van elke minuut 'JLV' willen genieten, is er op zaterdag een afterparty in de het locale feestcafé De Stoep (in de Vlielandse Dorpsstraat), waar DJ Louis alles van het ESF gaat draaien. De laatste nieuwtjes vind je ook op Jaime La Vlie FB en -Insta. Tot ziens in de Grote Zaal!

Big Eurovision Concert
Website J'aime La Vlie
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey