Dansen met Mirjam en met Ditte
Dansen met Mirjam en met Ditte
Dansen met Mirjam en met Ditte

ma 30 jul t/m wo 08 aug Grote Zaal

Dansen met Mirjam en met Ditte

Met Ditte tot 8 jaar en met Mirjam voor 8 tot 15 jaar

Omdat het vorig jaar zo leuk was, komt dansdocent en choreograaf Mirjam Visser opnieuw naar Stortemelk voor maar liefst acht dagen dansles en -plezier. Zij is gespecialiseerd in moderne dans en alle mogelijke, coole uithoeken daarvan. Leuk om te weten is, dat Mirjam zelf zo'n beetje op Vak Groen van Stortemelk geboren werd en in de jaren '90 een paar seizoenen in De Bolder werkte als bardame.

Van maandag 30 juli t/m woensdag 8 augustus  van 12:00 tot 13:00 uur - behalve in het tussenliggende weekend van 4 en 5 augustus - studeert zij met 8- tot en met 15-jarigen een dans - heel professioneel gezegd: een 'routine' - in voor de Stortespektakelshow op woensdag 8 augustus. Het zou hartstikke leuk zijn als iedereen die meedanst ook meedoet op die avond, maar het is niet verplicht. Je mag dus ook elke dag gewoon meedansen.

En kinderen tot 8 jaar opgelet: op diezelfde dagen doet Ditte de Wolff - jullie kennen haar van het Stortemelk-recreatieteam - hetzelfde met jullie! Hou het recreatiekrantje in de gaten voor het tijdstip van haar danslessen.

Iedereen tot ziens dus in de Grote Zaal van De Bolder? Deal.

Dansen met Mirjam en met Ditte

Foto: Bas Bouwense

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey