Douwe Bob & Band
Douwe Bob & Band
Douwe Bob & Band

do 02 aug - 21.30 uur Grote Zaal muziek

Douwe Bob & Band

Lekkere countrypop meets rock 'n' roll

Met een formidabele band achter zich, de black velvet-look van Elvis en die zoetgevooisde countrystem plus hartverscheurende snik, pakt Douwe Bob elke keer weer al rockend en croonend het Stortemelk-publiek in.

'De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar nummer 1 van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ (2015) is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land. In 2016 vertegenwoordigt hij onder meer Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm met z’n hit ’Slow Down', speelt hij op Pinkpop, brengt het fantastisch georchestreerde Jacob's Song uit en toert hij uitgebreid met zijn band. In maart 2017 staat Douwe Bob's FOOL BAR XL in de Heineken Music Hall en in Ahoy tijdens de Night Of The Proms. ,,Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Één ding is zeker, het eindigt altijd met een groot feest”.' 

Na weer een opzwepend optreden met zijn band vorig jaar op Stortemelk hebben we hem gelukkig opnieuw weten te strikken. Let op: voor dit concert wordt een voorverkoop gehouden: check de posters voor het tijdstip.

De support-act voor vanavond, Micah & Julia, begint om 21:30 uur.

Douwe Bob & Band
Website Douwe Bob
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey