J'aime La Vlie
J'aime La Vlie
J'aime La Vlie

vr 05 jul t/m zo 07 jul Grote Zaal muziek, vlieland

J'aime La Vlie

Één grote afterparty, na Duncan's winst!

De derde editie van het J’aime La Vlie-festival op Vlieland, waarbij eiland- en vakantiegevoel heerlijk samensmelten met de ware beleving van het Eurovisiesongfestival. In het leven geroepen door enthousiaste songfestivalfans (OGAE NL), voormalig ESF-deelneemster Esther Hart (Nederland 2003) en kampeerterrein Stortemelk op Vlieland.

Onze geëerde gasten dit jaar zijn: Baccara (heus!) - (LUX 1978), Lindsay Dracass (UK 2001), Ari Ólafson (ISL 2018), Axel Hirsoux (BE 2014) en Esther Hart (NL 2003). Zij treden op tijdens het Big Eurovision Concert op zaterdag en een van hen treedt nog op op een verrassingslocatie. Op zondagmiddag is er de sing-A-Long in de historische Nicolaaskerk en op vrijdag openen we met een Franse Chanson-avond met Alex Hirsoux, voorafgegaan door een Frans buffet. Heerlijk allemaal!

Tussen de concerten door gaan festivalgangers en artiesten sterren kijken, kampvuren maken, yoga-en op het strand en nog veel meer Vlieland-gerelateerde activiteiten ondernemen.

Ga naar J'aime La Vlie voor meer informatie. Met je JLV-passe-partout kun je fraaie kortingen krijgen op een Stortemelk-huurtent, verschillende hotelkamers en op fietshuur (zie de site). En check ook Jaime La Vlie FB!

En wat geweldig, zo kort ook na de winst van Duncan Laurence in Tel Aviv. Dat gaan we uitgebreid vieren nog! Check hier de programmaflyer.

J'aime La Vlie
Website J'aime La Vlie
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey