J'aime La Vlie
J'aime La Vlie
J'aime La Vlie

vr 17 jun t/m zo 19 jun Grote Zaal muziek, vlieland

J'aime La Vlie

Met The KIK en Franklin Brown onder meer!

En we voorzien weer heel wat eiland- en Eurovisie-genot tijdens de vierde editie van het 'Eurovisie-meets-Vlieland'-festival, in 2016 in het leven geroepen door enthousiaste songfestivalfans, OGAE NL-leden, kampeerterrein Stortemelk en Esther Hart, die ons land in 2003 vertegenwoordigde in Riga. 

Ook dit jaar is er in de Grote Zaal van De Bolder het Big Eurovision Concert, waar onder meer voormalige ESF-deelnemers Ryan O'Shaugnessy (IE 2018), Franklin Brown (NL 1996), Bojana Stamenov (RS 2015), Justine Pelmelay (NED 1989) en uiteraard Esther Hart zelf acte de présance geven, live begeleid door de J'aime La Vlie Huisband o.l.v. Geert Leurink. Daarnaast zijn er de andere jaarlijkse 'succesformules': het buitenconcert op een verrassingslocatie (alleen voor passe-partouthouders), het openingsbuffet en de altijd verbroederende Eurovisie-Sing-A-Long op vrijdagavond.

Als ultieme festivaluitsmijter is er op zondagmiddag in de Grote Zaal van De Bolder The KIK met 'The KIK hertaalt Eurovisie', waar je - en dat geldt ook voor het zaterdagse Big Eurovision Concert en de vrijdagse Sing-A-Long  ook zónder JLV-passe-partout heen kunt. Heb je dat dus niet, bestel dan hier je kaarten voor deze - bijna verplichte - feestmomenten.

Tussen de concerten door gaan de JLV-passe-partouthouders (en artiesten) sterrenkijken, hardlopen, yoga-en op het strand, een workshop 'smartphone-fotografie' volgen, luisteren naar de Literatuur & Eurovisie-lezing door schrijver Edward van de Vendel, of per fiets van alles leren over verf- en medicinale planten tijdens 'Betzy's Medicijnkast'. Oh ja, en je wordt ingehaald op en uitgezwaaid vanaf de Vlielandse kade.

Ga naar J'aime La Vlie voor meer informatie. Met je JLV-passe-partout kun je fraaie kortingen krijgen op een Stortemelk huurten, op een hotelkamer in het Vlielandhotel en op fietshuur (zie de site). En check ook Jaime La Vlie FB!

J'aime La Vlie
Website J'aime La Vlie
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey