Play Me A Memory
Play Me A Memory
Play Me A Memory

zo 02 jul t/m zo 02 jul muziek

Play Me A Memory

Tijdens J'aime La Vlie in de Nicolaaskerk

Een heel bijzonder optreden als afsluiting van het vijfde J'aime La Vlie-festival, door drie Nederlandse popmuzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben: Esther Hart als zangeres van het Eurovisie-songfestival en zangcoach van diverse Nederlandse topartiesten, Olaf Croon als zanger van de Hermes House Band, en Mark Snijders als producent van diverse binnen- en buitenlandse hits.

Geïnspireerd door hun liefde voor chansons, pop-classics en Nederlandstalige besloten zij tot optredens in kleine, besloten kring. En geïnspireerd door een frase uit 'Pianoman' van Billy Joel - Son, won't you play me a memory - besloten zij die performances heel persoonlijk te maken. Vooraf wordt geïnventariseerd of er nummers zijn die een bijzondere betekenis voor de luisteraars hebben. Deze liedjes worden gezongen, en door Mark, Esther en Olaf op onnavolgbare wijze van toelichting en commentaar voorzien. 

Hun show tijdens J'aime La Vlie staat uiteraard in het teken van Eurovisie. Er is inmiddels gekozen voor een flink aantal Eurovisie-nummers met de bijbehorende, speciale en vooraf ingestuurde herinneringen daaraan. Laat je verrassen in de Nicolaaskerk door de keuze van Play Me A Memory en vanzelfsprekend de prachtige muziek!

Play Me A Memory
Website Play Me A Memory
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey