The Big Eurovision Concert
The Big Eurovision Concert
The Big Eurovision Concert

za 30 jun - 20.00 uur Grote Zaal muziek

The Big Eurovision Concert

J'aime La Vlie & Stortemelk proudly present...

We doen het gewoon weer: een groot songfestivalgetint feest houden in de Grote Zaal van De Bolder op Stortemelk, waar zes voormalige deelnemers aan het internationale Eurovisiesongfestival voor liefhebbers en die-hard-fans zullen optreden. Deze editie zijn dat: Rosina (NL 1978), Jalisse (IT 1997), Esther Hart (NL 2003), Pasha Parfeny (MD 2012), Aliona Moon (MD 2013) en Naviband (BLR 2017).

Ze brengen naast hun eigen ESF-nummer ander - bekend en minder bekend - songfestivalrepertoire, van Boom Boom A Bang tot Il Treni Di Tozeur en Euphoria. De tijden dat een live-orkest de Eurovisie-artiesten begeleidde, liggen ver achter ons, maar voor het Big Eurovision Concert van J'aime La Vlie staat er gewoon één: de J'Aime La Vlie Huisband, bestaande uit dames en heren die met grote namen uit de Nederlandse showbiz werken.

Check de J'aime La Vie-website voor alle info over tijden, locaties, andere programma-onderdelen en meer. Voor degenen die van elke minuut 'JLV' willen genieten, is er op zaterdag een afterparty in de locale discotheek De Stoep (in de Vlielandse Dorpsstraat), waar DJ Louis alles van het ESF gaat draaien! De laatste nieuwtjes vind je ook op  Jaime La Vlie FB.

The Big Eurovision Concert
Website J'aime La Vlie
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey