The Stones Sessions
The Stones Sessions
The Stones Sessions

za 19 mei - 22.00 uur Kleine Zaal muziek

The Stones Sessions

'A Tribute To The Rolling Stones'

'Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is dan ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten van onder meer Nielson, The Royal Engineer en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De muziek van 'The Best Rock 'n Roll band in in the world' gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. 
Deze jonge artiesten van eigen bodem storten zich vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Verwacht dus en aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Beast of Burden, verpakt in een psychedelische Rockshow waarin messcherpe gitaarriffs de boventoon voeren. De band toert vanaf 2018 langs alle buurtzalen en festivals met een dampende Rolling Stones-revival waar niemand omheen kan', aldus de bio van The Stones Sessions. Een lekker avondje rocken dus, leuk!

Met Jeffrey Hendriks (zang), Henk Wesselink (gitaar en zang), Hubert Eggen (gitaar), René Geelhoed (toetsen en zang), Jeff Bolink (bas en zang) en Tim de Wijk (drums).

The Stones Sessions
Website The Stones Sessions
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey