Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen
Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen
Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen

di 20 aug - 22.00 uur Grote Zaal muziek

Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen

Bluegrass & Country

Op 10 mei van dit jaar komt de eerste gezamelijke plaats van Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen uit. Tim heeft zijn liefde voor bluegrass nooit onder stoelen of banken gestoken, en met het opnemen van dit album met zijn vrienden van Nederlands bekendste band in dit genre, is er een lang gekoesterde droom van hem in vervulling gegaan.

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen spelen vooral eigen, speciaal voor deze samenwerking door hen geschreven nummers tijdens hun optredens. Op het nieuwe Amsterdamse Americana-festival 'Once In A Blue Moon' deden ze al een voorproefje, en het dak ging van de tent. Intussen zijn ze ook in Paradiso en tijdens EuroSonic/Noorderslag in Groningen al enorm enthousiast ontvangen door zowel de bluegrass & roots-fanaten en de die-hard Knol-heads, als de 'nietsvermoedende' festivalbezoeker. Ook de pers heeft zich inmiddels uiterst lovend uitgelaten over dit gezelschap. Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen: nu al een 'classic combination'! 

Met Tim Knol (zang & gitaar), Robert-Jan Kanis (zang & gitaar), Arnold Lasseur (zang, mandoline, gitaar, viool & dobro), Aart Schroevers (zang & contrabas) en Bart van Strien (zang, banjo, mondharmonica & viool).

Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen
Website Tim Knol
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey