Typhoon & Band
Typhoon & Band
Typhoon & Band

do 24 aug - 22.00 uur Grote Zaal muziek

Typhoon & Band

De fijnste rapper van Nederland en omstreken

Ja, het is waar: terug in De Bolder! 

Vanaf het moment dat Typhoon in 2009 voor de eerste keer het podium van de  Grote Zaal betrad (met zijn rap-kompaan Rico en de folkband Muppetstuff) waren Stortemelk-publiek en Vlieland om. Meerdere uitverkochte optredens volgden, met zijn eigen band, maar ook met Jungle By Night tijdens een legendarische Into The Great Wide Open-slotavond. Wanneer Typhoon in de Grote Zaal van Stortemelk staat - maar eerlijk is eerlijk: waar ook niet? - gebeurt er iets magisch. De ‘lobi’ is wat ons betreft zwaar wederzijds. 

Na zijn theatertoer ‘Moro Lobi’ (Meer Liefde) stond Typhoon ineens weer op een festivalpodium, en wel dat van Down The Rabbit Hole. Met onder andere de nieuwe track Hier In De Stad. Wij kunnen niet wachten tot hij en zijn band weer hier op Vlieland zijn, met vertrouwd én nieuw werk. Het wordt hoe dan ook groot feest met deze meesterlijke rapper en natuurlijke inspirator.

Met Glenn de Randamie (Typhoon, rap), Earl de Randamie (back-up mc), Mano Yeah (keys), Eddy Addai (drums), Sebas van Olst (bas), Dries Bijlsma (gitaar), Rob Peters (DJ), Coen Witteveen (saxofoon) en Thijs van Milligen (saxofoon). 

Typhoon & Band

Foto: Ferdy Damman

Website Typhoon
  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey