Apollo-festivaltent (2-P)
Ideaal voor tijdens Into The Great Wide Open

Apollo-festivaltent (2-P)

Ruim geschikt voor twee personen

Dit speciaal voor festivals opnieuw op de markt gebrachte De Waard-model werd in 1968 ontworpen als kindertentje, naar de shuttle van de Apollo 8. Sinds dit jaar staat het op diverse festivals in Nederland, en nu dus ook tijdens Into The Great Wide Open op Stortemelk.

Deze tent staat op het Jongerenterrein en is niet ingericht. Als je een Apollo huurt, kun je via Stortemelk een pakketje kopen met een luchtbed en een slaapzak voor € 35,00. Stuur minimaal twee dagen van tevoren een e-mail met vermelding van je reserveringsnummer naar info@stortemelk.nl. Dan staan de spullen klaar wanneer je aankomt op het kampeerterrein.

Apollo-festivaltent (2-P)

Goed om te weten

  • De tenthuur gaat in op donderdag 30 augustus om 16:00 uur en dat houdt in, dat je er vanaf dat moment pas in kunt
  • De minimum leeftijd voor het huren van de Apollo-festivaltent is 21 jaar
  • Je kunt een kant en klaar linnenpakket, met of zonder dekbed, bestellen via Linnenservice Vlieland of bij VisitVlieland Linnenverhuur

Leuk om te weten
Alle gasten van Stortemelk kunnen tijdens hun verblijf gratis gebruikmaken van zwembad Flidunen. De hiervoor bestemde voucher wordt éénmaal verstrekt tijdens het verblijf, en alleen aan personen die zich op Stortemelk als gast hebben aangemeld. Deze voucher kun je afhalen bij de receptie, liefst buiten de drukte op de receptie in verband met de aankomst- en vertrektijden van de boot. Waarvoor hartelijk dank!

Klik een aankomst- en een vertrekdatum aan

Legenda
Beschikbare aankomst- en vertrekdata
Een moment geduld alstublieft, de actuele informatie wordt geladen. loader

Uw boekingsgegevens

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey