Bosuil voor jongeren (2-p)

Bosuil voor jongeren (2-p)

Eenvoudig ingerichte De Waard-huurtenten op het Jongerenterrein

Kampeerterrein Stortemelk verhuurt op het Jongerenterrein vijf eenvoudig ingerichte tenten van het type Bosuil. Hoewel deze tenten geschikt zijn voor 4 personen, mogen er maar 2 personen tegelijk gebruik van maken. Dit kunnen personen uit verschillende gezinnen of huishoudens zijn, omdat de Bosuil twee aparte slaapcompartimenten bevat.

NB. Wanneer het reisgezelschap bestaat uit 4 personen uit hetzelfde gezin of huishouden, dan kunnen zij wél samen gebruikmaken van een Bosuil. In dat geval dienen de persoonsgegevens (naam en geboortedatum) van de twee andere personen vermeld te worden onder 'opmerking'.

Bosuil voor jongeren (2-p)

Deze stormvaste en waterdichte De Waard-modellen zijn elk voorzien van een tafel en vier stoelen, vier slaapmatjes met vier hoofdkussens, een bezem, veger en blik en een afvalbak.

Belangrijk om te weten
Voor het Jongerenterrein gelden specifieke regels. Deze staan vermeld in de reserveringsbevestiging die je van kampeerterrein Stortemelk hebt ontvangen. Lees ze goed door.

Leuk om te weten
Als gast van het kampeerterrein kun je ook dit jaar gratis gebruikmaken van zwembad Flidunen. De hiervoor bestemde voucher wordt éénmaal verstrekt tijdens je verblijf, en alleen aan personen die zich op Stortemelk als gast hebben aangemeld. Je kunt deze afhalen bij de receptie, liefst buiten de drukte op de receptie in verband met de aankomst- en vertrektijden van de boot. Waarvoor hartelijk dank!

Klik een aankomst- en een vertrekdatum aan

Legenda
Beschikbare aankomst- en vertrekdata
Een moment geduld alstublieft, de actuele informatie wordt geladen. loader

Uw boekingsgegevens

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey