Jan van Gent voor jongeren (4-p)

Jan van Gent voor jongeren (4-p)

Eenvoudig ingerichte De Waard-huurtent op het Jongerenterrein

Kampeerterrein Stortemelk verhuurt op het jongerenterrein vijf eenvoudig ingerichte Jan van Gent-huurtenten. Deze stormvaste en waterdichte De Waard-modellen zijn elk voorzien van een tafel en vier stoelen, vier slaapmatjes met vier hoofdkussens, een bezem, veger en blik en een afvalbak.

Jan van Gent voor jongeren (4-p)

Voor alle huurtenten geldt

  • NB De tenthuur gaat in om 16:00 uur op de eerste dag van de door jou gereserveerde periode. Dat houdt in dat je er vanaf dat moment pas in kunt
  • Hoofdkussens zijn aanwezig, maar beddengoed dien je zelf mee te nemen. (Je kun ook een kant en klaar linnenpakket, met of zonder dekbed, bestellen via Linnenservice Vlieland of bij VisitVlieland Linnenverhuur)

Goed om te weten
Voor het jongerenterrein gelden specifieke regels. Deze staan vermeld in de reserveringsbevestiging die je van kampeerterrein Stortemelk hebt ontvangen. Lees ze goed door.

Leuk om te weten
Als gast van het kampeerterrein kun je ook dit jaar gratis gebruikmaken van zwembad Flidunen. De hiervoor bestemde voucher wordt éénmaal verstrekt tijdens je verblijf, en alleen aan personen die zich op Stortemelk als gast hebben aangemeld. Je kunt deze afhalen bij de receptie, liefst buiten de drukte op de receptie in verband met de aankomst- en vertrektijden van de boot. Waarvoor hartelijk dank!

Klik een aankomst- en een vertrekdatum aan

Legenda
Beschikbare aankomst- en vertrekdata
Een moment geduld alstublieft, de actuele informatie wordt geladen. loader

Uw boekingsgegevens

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey