Vergrote Zilvermeeuw (4/6-p)

Vergrote Zilvermeeuw (4/6-p)

Een ruimbemeten, volledig ingerichte De Waard-klassieker

De Vergrote Zilvermeeuw, een stijlvol en eveneens stormvast De Waard-model, is voorzien van gas en elektra en volledig ingericht met bedden, matrasjes en een keukentje. Deze huurtenten staan op de vakken Paars en Rood.

Vergrote Zilvermeeuw (4/6-p)

Voor alle huurtenten geldt

  • Hoofdkussens zijn aanwezig, maar beddengoed dient u zelf mee te nemen. (U kun ook een kant en klaar linnenpakket, met of zonder dekbed, bestellen via Linnenservice Vlieland of bij VisitVlieland Linnenverhuur

  • Er zijn kinderbedjes en -stoelen te huur

  • NB De tenthuur gaat in om 16:00 uur op de eerste dag van de door u gereserveerde periode en dat houdt in dat u er vanaf dat moment pas in kunt

  • De minimum leeftijd voor het huren van een Stortemelk-huurtent op onze gezinsterreinen is 21 jaar

Leuk om te weten
Als gast van het kampeerterrein kunt u ook dit jaar gratis gebruikmaken van zwembad Flidunen. De hiervoor bestemde voucher wordt éénmaal verstrekt tijdens uw verblijf, en alleen aan personen die zich op Stortemelk als gast hebben aangemeld. U kunt deze afhalen bij de receptie, liefst buiten de drukte op de receptie in verband met de aankomst- en vertrektijden van de boot. Waarvoor hartelijk dank!

Wilt u een tent huren op 'De Lange Paal'?

Wilt u een tent huren op 'De Lange Paal'?

Ook dit seizoen verhuurt Stortemelk weer volledig ingerichte De Waard-huurtenten op - het een stukje westelijker op Vlieland gelegen - natuurkampeerterrein De Lange Paal. Check hier de flyer voor inventaris en locatie.

Boek hier een 4-persoons Velduil op De Lange Paal

Boek hier een 2-persoons Bosuil op De Lange Paal

Klik een aankomst- en een vertrekdatum aan

Legenda
Beschikbare aankomst- en vertrekdata
Een moment geduld alstublieft, de actuele informatie wordt geladen. loader

Uw boekingsgegevens

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey