Vakantie-Super

Vakantie-Super

De Stortemelk Vakantie-Super: voor al uw zomerse boodschappen

Actuele openingstijden en informatie aangaande gasflessen
De Stortemelk Vakantie-Super gaat dicht per 11 september. Vanaf de 27ste van deze maand wordt deze uit 1965 stammende supermarkt afgebroken om plaats te maken voor een prachtige, nieuwe winkel. 

Na 11 september kunt u een nieuwe vulling voor uw gasfles betalen via de receptie, de openingstijden hangen op het receptiegebouw. Gasflessen voor in de opslag deze winter kunt u t/m 27 september bij het hek aan de linkerkant van de kampwinkel plaatsen. Aan de gasfles dient dan een label met een nummer te zitten. Heeft u geen label aan uw gasfles bel dan met 06-51032701 of 06-51032674.

Waar u uw gasfles na 27 september kunt inleveren laten we zo snel mogelijk via deze website en die van de Stortemelk Vakantie-Super weten.

Stortemelk Vakantie-Super
Behalve voor vers brood en de dagelijkse benodigdheden kunt u gedurende het kampeerseizoen bij ons terecht voor kampeerartikelen als houten haringen, gasflessen en koelelementen. Er is er een breed aanbod aan strandartikelen en die leuke linnen retro-tasjes - meteen handig voor de boodschappen! - met het Stortemelk-logo, in verschillende kleuren. Voor vragen en informatie kun u terecht op www.stortemelksuper.nl of bij bedrijfsleiders Robert Algra (06-51032674) en Dick Spreeuwers (06-51032701). Check ook regelmatig de Facebook-pagina in verband met nieuwe en aanbiedingen.

Leuk om te weten
In onze winkel zijn diverse Stortemelk-'hebbedingen' te verkrijgen. Vanwege het 60-jarig bestaan van het kampeerterrein dit jaar een Stortemelk-puzzel en een jubileumhanddoek, en daarnaast het tijdloos leuke 'Stortemelk Kleur- en Doeboek' met of zonder kleurpotloden, retro linnen Stortemelk-tasjes (met blauwe, gele en groene opdruk) en de handige Vakantie-Super-boodschappentasjes. Voor fietskaarten kunt u terecht bij de plaatselijke VVV.

Werken in onze Vakantie-Super?
We zijn altijd zoek naar personeel: van kassamedewerkers tot vakkenvullers. Iets voor jou? Ga dan snel naar Vacatures, lees daar alle info over verblijf en salaris en vul daar het online sollicitatieformulier in.

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey