Vakantie-Super

Vakantie-Super

De Stortemelk Vakantie-Super: voor al uw zomerse boodschappen

Wij zijn blij jullie vanaf 1 april 2023 weer te kunnen verwelkomen in onze ruim opgezette en goed uitgeruste supermarkt. Behalve voor vers brood - van eigen broodafdeling - en de dagelijkse benodigdheden kun je hier gedurende het kampeerseizoen terecht voor kampeerartikelen als houten haringen, gasflessen en koelelementen. En er is vanzelfsprekend een breed aanbod aan strandartikelen.

Voor vragen en informatie kunt u terecht bij bedrijfsleiders Robert Algra (06-28227653) en Dick Spreeuwers (06-51032701). Check ook regelmatig onze Facebook-pagina in verband met aanbiedingen en de actuele of aangepaste openingstijden.

Openingstijden tijdens het hoogseizoen:

  • dagelijks (ook op zondag) van 8:30 - 18:00 uur

Ophalen van gasflessen
Wanneer u ons laat weten wanneer u uw gasfles uit de opslag wilt laten halen, kunt u een mail sturen naar winkel@stortemelk.nl. Dan staat uw gasfles op de gewenste dag voor u klaar. 

Leuk om te weten
In onze winkel zijn diverse Stortemelk-'hebbedingen' te verkrijgen: de jubileumhanddoek (60 jaar Stortemelk), het tijdloos leuke 'Stortemelk Kleur- en Doeboek' met of zonder kleurpotloden. De linnen retro-Stortemelk-tasjes (met opdruk in verschillende kleuren) en de handige Vakantie-Super-boodschappentasjes komen ook weer in de winkel te liggen deze zomer.

Werken in onze Vakantie-Super?
We zijn altijd zoek naar personeel: van kassamedewerkers tot vakkenvullers. Iets voor jou? Ga dan snel naar Vacatures, lees daar alle info over verblijf en salaris en vul daar het online sollicitatieformulier in.

Nieuws

Programma

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey