Vakantie-Super

Vakantie-Super

De Stortemelk Vakantie-Super: voor al uw zomerse boodschappen

Wij zijn trots en blij u en jullie te kunnen verwelkomen in onze gloednieuwe, ruim opgezette en goed uitgeruste supermarkt. Behalve voor vers brood - van onze nieuwe en grotere broodafdeling - en de dagelijkse benodigdheden kunt u hier gedurende het kampeerseizoen terecht voor kampeerartikelen als houten haringen, gasflessen en koelelementen. En er is een breed aanbod aan strandartikelen. Voor vragen en informatie kunt u terecht bij bedrijfsleiders Robert Algra (06-51032674) en Dick Spreeuwers (06-51032701). Check ook regelmatig onze Facebook-pagina in verband met aanbiedingen en wijzingen van openingstijden.

Actuele openingstijden en informatie aangaande gasflessen
De actuele openingstijden staan altijd vermeld op de Facebook-pagina en de winkeldeur.

Voor het reserveren van uw gasfles geeft u een week voordat u naar Stortemelk komt via winkel@stortemelk.nl aan ons door wanneer u die wilt afhalen. Wij zetten hem dan op de gewenste datum voor u klaar bij onze winkel.

Leuk om te weten
In onze winkel zijn diverse Stortemelk-'hebbedingen' te verkrijgen: de jubileumhanddoek (60 jaar Stortemelk), het tijdloos leuke 'Stortemelk Kleur- en Doeboek' met of zonder kleurpotloden. De linnen retro-Stortemelk-tasjes (met opdruk in verschillende kleuren) en de handige Vakantie-Super-boodschappentasjes komen ook weer in de winkel te liggen deze zomer.

Werken in onze Vakantie-Super?
We zijn altijd zoek naar personeel: van kassamedewerkers tot vakkenvullers. Iets voor jou? Ga dan snel naar Vacatures, lees daar alle info over verblijf en salaris en vul daar het online sollicitatieformulier in.

Nieuws

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey