Vakantie-Super

Vakantie-Super

NB Helaas is onze supermarkt door een technisch probleem - met als gevolg dat alle elektrische systemen momenteel beschadigd zijn - per direct gesloten, en deze gaat dit seizoen ook niet meer open. 

De Stortemelk Vakantie-Super: voor al uw zomerse boodschappen

Wij zijn trots en blij u en jullie te kunnen verwelkomen in onze gloednieuwe, ruim opgezette en goed uitgeruste supermarkt. Behalve voor vers brood - van onze nieuwe en grotere broodafdeling - en de dagelijkse benodigdheden kunt u hier gedurende het kampeerseizoen terecht voor kampeerartikelen als houten haringen, gasflessen en koelelementen. En er is vanzelfsprekend een breed aanbod aan strandartikelen. Voor vragen en informatie kunt u terecht bij bedrijfsleiders Robert Algra (06-51032674) en Dick Spreeuwers (06-51032701). Check ook regelmatig onze Facebook-pagina in verband met aanbiedingen en de actuele openingstijden.

Inleveren of omwisselen van gasflessen (geldend nu de winkel gesloten is)
Gasflessen voor de opslag kunt u tijdens de eerder aangegeven openingstijden tot en met 30 september gewoon inleveren bij de grote witte roldeur aan de achterkant van de winkel (mocht er niemand aanwezig zijn, dan kunt u naar binnen lopen). Ook kunt u hier uw lege gasfles omwisselen voor een volle.

Na 30 september kunt u uw gasfles(sen) aan de zijkant van de winkel bij het hek plaatsen. Zorg ervoor dat de gasfles(sen) gelabeld zijn, zodat wij weten van wie ze zijn. Labels zijn tijdens openingstijden te verkrijgen bij de Vakantie-Super.

Leuk om te weten
In onze winkel zijn diverse Stortemelk-'hebbedingen' te verkrijgen: de jubileumhanddoek (60 jaar Stortemelk), het tijdloos leuke 'Stortemelk Kleur- en Doeboek' met of zonder kleurpotloden. De linnen retro-Stortemelk-tasjes (met opdruk in verschillende kleuren) en de handige Vakantie-Super-boodschappentasjes komen ook weer in de winkel te liggen deze zomer.

Werken in onze Vakantie-Super?
We zijn altijd zoek naar personeel: van kassamedewerkers tot vakkenvullers. Iets voor jou? Ga dan snel naar Vacatures, lees daar alle info over verblijf en salaris en vul daar het online sollicitatieformulier in.

Nieuws

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey