Kamperen op Stortemelk, bijna te mooi om waar te zijn

Kamperen aan zee op het prachtige Waddeneiland Vlieland

Kampeerterrein Stortemelk

Een camping waar men nog echt kampeert in tenten. Dicht bij de elementen, in een natuurlijk duingebied, slechts een duinenrij verwijderd van het Noordzeestrand en rondom alleen maar weidse luchten. Waar altijd een frisse zeebries staat, waar jong en oud onvergetelijke vakanties beleven en waar je niet hoeft uit te leggen waarom het alweer de zoveelste keer is dat je er komt.

Wakker worden met het geluid van de branding. Heerlijk voor je tent 's avonds een wijntje drinken met de buren, kijkend naar de mooiste zonsondergangen. De kinderen zie je overdag alleen als ze honger krijgen, zoveel valt er te spelen en te doen. In het voorseizoen is het hier heerlijk rustig en tijdens hoogzomer kun je in de Bolder terecht op het zonnige terras en in het grandcafé voor een hapje en drankje, en voor ons uitgebreide Stortemelk-zomerprogramma in de Kleine en Grote Zaal, voor muziek of theater en bijvoorbeeld het dagelijkse kinderknutseluur.

Wij zijn geopend van 1 april tot 1 oktober 2019.

Stortemelk heeft ook sfeervolle boshuisjes en duinhuisjes - voor elk jaargetijde - en voor tijdens het kampeerseizoen een divers aanbod aan fraaie huurtenten.

Wilt u een tent huren op 'De Lange Paal'?

Wilt u een tent huren op 'De Lange Paal'?

Ook dit seizoen verhuurt Stortemelk weer volledig ingerichte De Waard-huurtenten op - het een stukje westelijker op Vlieland gelegen - natuurkampeerterrein De Lange Paal. Check hier de flyer voor inventaris en locatie.

Boek een 4-persoons Velduil op De Lange Paal

Boek een 2-persoons Bosuil op De Lange Paal

Nieuws

Programma

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey