Zwembad

Zwembad

Gratis toegang voor alle onze gasten van kampeerterrein Stortemelk en onze vakantiehuisjes!

Als gast van het kampeerterrein kunt u ook dit jaar gratis gebruikmaken van zwembad Flidunen. De hiervoor bestemde voucher krijgt u thuis toegestuurd met uw boekingsbevestiging en is alleen bestemd voor personen die op Stortemelk als gast zijn geregistreerd. In januari en februari is het zwembad beperkt geopend.

NB Voor het banenzwemmen moet je (ook als Stortemelk-gast) reserveren: er mogen maximaal 12 personen tegelijk in het zwembad. Op het hele en op het halve uur wisselen de zwemmers. Je moet hiervoor dus wel jouw half uur reserveren. Dat boeken doe je via  Eversports, door 'Stortemelk Voucher' te selecteren. Voor recreatief zwemmen hoef je niet te reserveren.

Sportcentrum Flidunen, midden in het bos en vlakbij kampeerterrein Stortemelk, beschikt over een 25 meter-wedstrijdbad, een 50 meter lange, overdekte glijbaan en een jetstream. Daarnaast is er een ondiep recreatiebad met turbo-douche en een aangrenzend babybad. Het sportcentrum heeft ook een fantastische fitnessruimte en er zijn 's zomers diverse extra buitenactiviteiten.

Check Sportcentrum Flidunen voor alle informatie over openingstijden en alle activiteiten!

Nieuws

Programma

  • ANWB
  • Recron
  • Greenkey