Orkest Koninklijke Luchtmacht met 'The Jukebox'

Afgewisseld met EK-halve finale Engeland-Nederland!

Woensdag 10 juli 2024 - Vlieland - 20:00 uur
Toegang gratis

Eerst even dit:

Programmawijziging!
In verband met de halve finale tussen Engeland en Nederland op het EK Voetbal zijn er grote LED-schermen geplaatst zodat je om en om kunt genieten van de show muziek én van de halve finale van het EK Voetbal tussen Engeland en Nederland. Het programma is nu als volgt:

19:30 uur: Havenplein open voor bezoekers
20:00 uur: 1ste deel concert Koninklijke Luchtmacht
21:00 uur: 1ste helft halve finale
21:45 uur: 2de deel concert Koninklijke Luchtmacht
22:00 uur: 2de helft halve finale 
22:45 uur: 3de deel concert Koninklijke Luchtmacht (bij verlenging vervalt dit onderdeel)

Concert
Op het jachthaventerrein (Havenweg 68) verzorgt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht  vanavond een gratis optreden voor iedereen op Vlieland. En geen gewoon concert, want jij bepaalt mede wat er gespeeld wordt!

'You pick and we play':
Kies een tophit uit je jeugd, laat je mooiste filmtrack spelen, beleef jouw favoriete meezinger of romantische lovesong en bepaal samen met het orkest de speellijst van het concert. Ondersteund door de veelzijdige vocalisten Talita Angwarmasse en Jeroen van den Berg ontstaat een elke keer uniek live-concert met steeds andere nummers. Het is allemaal mogelijk tijdens 'The Jukebox'. Een verrassende voorstelling voor het publiek, maar ook voor het orkest. Breng je stem uit en geniet van de gekozen muzikale hoogtepunten. Het orkest Koninklijke Luchtmacht staat onder leiding van dirigent Lode Mertens.

Moge jouw favoriete nummer gespeeld worden en Nederland doorgaan naar de finale! Hoe dan ook: veel luister- en kijkplezier.

Orkest Koninklijke Luchtmacht met 'The Jukebox'