Vakantie Vlieland

Ben je helemaal gek van de Waddeneilanden? Kom dan eens op vakantie naar Vlieland. Vlieland is het kleinst bewoonde waddeneiland van Nederland. Op Vlieland zit je perfect voor een rustgevende vakantie waarbij wandelen en fietsen centraal staan. Uiteraard kan je ook op Vlieland heerlijk relaxen op het strand en ook bij Stortemelk zijn er genoeg activiteiten voor jong en oud.

Wat maakt een vakantie op Vlieland zo leuk?

Een vakantie op Vlieland heeft ontzettend veel te bieden. Al wandelend en fietsend zijn er ontzettend veel leuke dingen te beleven. Om je op weg te helpen zetten wij hieronder enkele van de leukste uitjes (in onze ogen) op Vlieland voor je op een rij:

  • Bezoek de vuurtoren - Een van de kleinste vuurtorens van Nederland is de vuurtoren van Vlieland. De vuurtoren ligt echter bovenop een duin van 42 meter hoog, waardoor je alsnog een prachtig uitzicht over het eiland hebt.
  • Ga naar de bunkers van Vlieland - Op Vlieland vind je verschillende bunkers die afkomstig zijn uit de Tweede Wereldoorlog. Stelling H12 is de bekendste bunker. Hier worden ook verschillende rondleidingen gegeven die ontzettend interessant zijn wanneer je graag een educatieve dag hebt.
  • Wandel door de bossen en duinen - Vlieland heeft tal van prachtige wandelroutes. De routes zijn uitgezet middels verschillende paaltjes en bordjes zodat je niet verkeerd loopt. Ontdek de schitterende natuur tijdens jouw vakantie op Vlieland.

Uitgebreid programma op onze camping op Vlieland

Tijdens jouw vakantie op Vlieland hoef je Stortemelk niet te verlaten om ook de leukste activiteiten te beleven. Zo hebben wij elke week een uitgebreid programma beschikbaar voor jou als gast. Van een theaterweek tot jamsessies, voor iedereen zit er wel iets leuks tussen. Ook organiseren we leuke muziekavonden en in zelfs een halve marathon! Ben je benieuwd naar ons complete programma? Klik dan snel op de knop "programma".

Grandcafé en cultuurpodium De Bolder

Ons sfeervolle grand café De Bolder is al jaren een begrip op en buiten Vlieland. Het is al sinds de jaren 60 een plek waar je als vakantieganger terecht kunt voor een gezellig hapje en drankje. Tijdens de zomer kan je op zomerse avonden meerdere malen genieten van live muziek.

Ook in het naseizoen is een vakantie op Vlieland bij Stortemelk ontzettend leuk. Geniet bijvoorbeeld binnen bij De Bolder van een typisch Vlielands Kruidenbittertje bij de open haard.