Vakantiehuis Vlieland

Een vakantie in een vakantiehuis op Vlieland, beter kan toch niet? Bij Kampeerterrein Stortemelk hebben we, naast ruim 900 kampeerplaatsen, ook schitterende vakantiehuizen beschikbaar. Zo hebben we duinhuisjes voor 5 tot 10 personen en, verscholen in het bos, nog prachtige boshuisjes voor 2. 4, 5, 6 of 8 personen.

Luxe vakantiehuis op vlieland - Onze duinhuisjes

Een vakantiehuis op Vlieland bij het strand, dat zijn onze Duinhuisjes. Ze zijn van alle gemakken voorzien zodat je met elkaar een geweldige tijd op het leukste Waddeneiland van Nederland hebt. De Duinhuisjes zijn voorzien van onder andere:

  • Wasmachine en droger
  • Wifi
  • Servicepakket met handige benodigdheden

Wanneer je kiest voor een verblijf bij Kampeerterrein Stortemelk dan zit je bagagevervoer inbegrepen bij je boeking. Plaats je bagage in Harlingen op de Doeksen-bagagekarren met aan blauw zeil. Op de Vlielandse Veerdam overhandig je je spullen aan Bagagevervoer Vlieland, onder vermelding van je vakantieadres.

Daarnaast krijg je als gast van onze vakantiehuisjes gratis toegang tot zwembad Flidunen. Een dag voor aankomst ontvang je een mail met jouw zwemvoucher. 

Genoeg te doen vanaf of op onze camping op Vlieland

Het hele seizoen door is er meer dan genoeg vanaf jouw vakantiehuis op Vlieland. Op onze camping hebben we een uitgebreid programma samengesteld voor jong en oud. Van een pubquiz tot gezellige dansavonden op de leukste muziek, alles komt voorbij! 

Natuurlijk is er op Vlieland zelf ook veel te doen, vooral voor de actieve vakantieganger. Vergeet vooral je fiets en wandelschoenen niet wanneer je op vakantie gaat naar Vlieland. Daarom hebben we speciaal voor jou 5 prachtige fietsroutes genoteerd. Wil je nog meer routes weten? Kom dan langs bij de receptie!

  • Oost-Vlieland rondtocht (10,7 kilometer) - Tijdens deze route kom je langs de jachthaven en eindig je in het enige bewoonde dorp van Vlieland: Oost-Vlieland. Natuurlijk heb je tijdens deze route een prachtig uitzicht over de Noordzee.
  • Vanuit het Posthuys - Tijdens deze fietsroute ga je langs de Waddenzee naar Oost-Vlieland. Deze route gaat ook door de duinen.
  • Fietsen door het zuidwesten (20 kilometer) - Een schitterend natuurgebied om doorheen te fietsen. Fiets onder andere door de schitterende duinen en bossen van Vlieland.